Gastronomisch genieten op het werk

Ron Blaauw, Peter Lute en Hans van Wolde. Dennis Huwaë en Jermain de Rozario. Deze bekende namen uit de gastronomische top van Nederland zijn nog maar een kleine greep uit velen (sterren)chefs en bijbehorende toprestaurants waarmee Thuis uit Eten een Huis van Gastronomie biedt. Wist u dat we de wereld van hoogwaardige gastronomie ook naar uw bedrijf brengen?

Een lunch of diner van Thuis uit Eten leent zich perfect voor een zakelijke meeting in ongedwongen sfeer. Kennismaken met prospects, overleggen met relaties of een directieoverleg; ze zijn prettiger onder het genot van een heerlijk hapje eten. Met Thuis uit Eten zet u het beste op tafel voor uw klanten en werknemers en dat straalt positief af op uw bedrijf. Van een gezellige vrijdagmiddagborrel tot een groots HR-event: goed eten is hét bindmiddel bij uitstek voor zakelijke relaties.

Bent u benieuwd wat Thuis uit Eten op zakelijk vlak voor u kan betekenen?  Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden.

De overtreffende trap van zakelijke catering

Is uw bedrijf klaar voor een gastronomische 5-sterren beleving? Wij brengen de culinaire top van Nederland naar uw bedrijf of uw relaties. De zakelijke markt bieden wij een uniek scala aan culinaire mogelijkheden en verrassende extra services.

Vergaderen met unieke lunches en diners
Met onze zakelijke catering in de vorm van een culinaire lunch of diner biedt u uw relaties het beste van het beste. Vergader, maak kennis of overleg in een verrassende en ongedwongen sfeer. Thuis uit Eten draagt met unieke luxe lunches en diners graag bij aan uw zakelijk succes.

Culinair borrelen op de werkvloer
Wij geven uw bedrijfsborrel een culinaire omlijsting. Verras en verbindt met een proeverij, samengesteld door één van de aangesloten (sterren)chefs of ontdek de steeds wisselende gastronomische borrelboxen. Uw vrijdagmiddagborrel was nog nooit zo lekker.

Beloon uw medewerkers met een culinair cadeau

Secretaressedag, een jarige, een bedrijfsjubileum of uw personeel verrassen met Sinterklaas of Kerst? Thuis uit Eten is het perfecte culinaire cadeau voor een breed scala aan HR-momenten. Om uw medewerkers te bedanken, te motiveren of te inspireren. Of laat uw medewerkers zelf kiezen en geef ze een Thuis uit Eten Giftcard

Geef uw loyale klanten een gastronomische beleving
Heeft u een loyaliteitsprogramma waarin u uw trouwe klanten beloont? Maak het nog bijzonderder met onze gastronomische belevenissen. Laat klanten sparen voor een culinaire lunch, diner of borrelbox of laat hen punten inwisselen om thuis Bourgondisch te genieten. Of laat een sterrenmaaltijd bezorgen op de verjaardag van uw relaties en verras hen zo met mooi eten en ambiance.

Organiseer een culinair bedrijfsevent
Thuis uit Eten maakt uw bedrijfsevent sterrenwaardig. Samen met ons event-team organiseren wij unieke bedrijfsevents in verschillende thema’s inclusief live entertainment. Ontdek passende wereldse smaken tijdens een BBQ-tuinfeest of Frans haute cuisine diner op ‘noir’ gedekte tafels. Wij verzorgen de perfecte, culinaire avond voor u en uw bedrijf.

Onze 5-sterren beleving: onze vijf beloftes

• Wij werken met de beste restaurants en beste (sterren)chefs van Nederland.
• Ervaar een ultieme restaurantbeleving op kantoor of elke andere gewenste locatie.
• Easy Luxury: word volledig ontzorgd door onze turnkey oplossingen.
• Ieder detail klopt. Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte.
• Wij bieden u landelijke reikwijdte vanuit uw kantoor.

Is uw bedrijf klaar voor zakelijke gastronomie? Ontdek onze aanvullende services en geniet onder andere van passende wijnen en exclusief gedekte tafels. Boek aanvullend bediening, een gastheer of gastvrouw, een kok en/of sommelier op locatie.

Neem contact met ons op

Wilt u ook genieten van een 5-sterren beleving op het werk met relaties of collega’s? Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden. Voor meer informatie, vragen of een offerte op maat kunt u via het contactformulier contact opnemen met het zakelijk team van Thuis uit Eten. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 030 22 70 639.