Flexibele bijbaan als hospitality deliverer

Kom werken als hospitality deliverer bij thuisuiteten.nl! Muziek aan, route klaar en cross in een Mini Cooper of een koelbus voor langere afstanden door het land om mensen waanzinnig blij te maken met diners van Nederlands toprestaurants. Je werkt grotendeels overdag met een divers team. Wil je in de vakantie veel werken? Dat kan zeker!

Hoe ziet jouw dag als hospitality deliverer eruit?

Je start je dag in onze thuisbasis in IJsselstein. Je verzamelt de dinerboxen voor jouw route, pakt ze op volgorde in en start de route. Het eerste adres op de route brengt je bijvoorbeeld in Utrecht. Op de box lees je dat de dinerbox van bijvoorbeeld Restaurant Bentinck, als verrassing is besteld voor het 10- jarig huwelijk van de klant. Vrolijk bel je aan, feliciteer je hen van harte met het jubileum en overhandig je de dinerbox. Op naar het volgende adres.

Wat krijg jij?

• 11 euro per uur + fooi;
• werktijden zijn grotendeels overdag;
• lekker je eigen muziek aan en met een Mini Cooper of koelbus de weg op;
• het leukste team van Nederland;
• waanzinnige personeelsfeesten.

Werken bij Thuis uit Eten…

Wij zijn Thuis uit Eten en heten je van harte welkom in ons Huis van Gastronomie. Dat doen we sinds de lente van 2020, vanuit een innovatieve gedachte, toen thuis uit eten gaan door Covid voor iedereen de enige mogelijkheid leek.

Het groeide uit tot een succesformule: het concept viel letterlijk en figuurlijk in de smaak en het lijkt erop dat ’thuis-uit-eten’ een blijvend fenomeen is. Voor ons is goed eten één van de mooiste geneugten van het leven. Het is een bron van gezelligheid met familie, vrienden en collega’s. We vieren graag het leven met culinaire momenten.

Inmiddels is thuisuiteten.nl hét online platform dat diners van de beste restaurants, stijlvol, aan de deur bezorgt. Per week bezorgen wij inmiddels duizenden diners aan huis, van restaurants als Ron Gastrobar At Home, Brasserie Van Dam, Restaurant Daalder en Brut172. 

Wie ben jij?

• Je bent, minimaal een half jaar, in het bezit van een rijbewijs B en een zelfverzekerde bestuurder.
• Mensen blij maken vind jij leuk en je doet graag extra je best.
• Je hebt er net zoveel zin in als de rest van je collega’s.
• Het is voor jou mogelijk om bij de startlocatie in IJsselstein te komen (deze is goed bereikbaar met het OV vanaf Utrecht CS).

Meld je aan!

Ben jij op zoek naar de allerleukste (bij)baan als hospitality deliverer? Mail dan je cv en motivatie naar bediening@thuisuiteten.nl. Dan nemen we contact met je op en wie weet ga jij volgende week al aan de slag.