Valentijnsdiner in stijl thuisbezorgd
Ervaar het gemak van een romantisch diner

Wil jij jouw geliefde verrassen met een romantisch Valentijnsdiner? Maar ben je zelf niet de beste chef in de keuken? Of ben je juist op zoek naar gemak en luxe? Dan ben je bij Thuis uit Eten aan het juiste adres! Pak dit jaar extra uit met Valentijn en begin de dag bijvoorbeeld eerst met een lange wandeling door de stad of de natuur. Om vervolgens in een warm huis thuis te komen en gezellig te beginnen met de borrel en jullie favoriete bordspel. Sluit de avond af door uitgebreid te tafelen en nieuwe smaken te ontdekken. Tijd om het eten te laten zakken en samen op de bank te kruipen met een goede film of serie. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus bestel nu alvast jouw Valentijnsdiner zodat je zeker bent van een onvergetelijke avond thuis.

Privé diner in eigen keuken
Het Valentijn weekend staat ook bij Thuis uit Eten in het teken van liefde. We vieren graag het leven met culinaire en onvergetelijke momenten en ‘de dag van de liefde’ is zo’n moment. Tijdens Valentijn bezorgen wij de meest bijzondere gerechten van de allerbeste restaurants, in stijl, bij je thuis.

Samen delen?
Gaat jullie voorkeur uit naar verschillende gerechten om samen te delen? Of juist naar uitgebreider dineren met verschillende gangen? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, aan iedereen is gedacht. De Valentijnmenu’s bieden genoeg keus voor liefhebbers van vlees, vis en vegetariërs. Heb je andere wensen of allergieën? Dit kun je vaak bij de restaurants aangeven. 

Optimale aandacht voor elkaar!
De (sterren)chefs hebben deze Valentijn extra uitgepakt en alle voorbereidingen voor je gedaan. De luxe menuboxen zijn gemakkelijk in eigen keuken te bereiden, waardoor jullie aandacht naar elkaar kan gaan. Je hoeft het alleen maar af te maken, en op de mooi gedekte tafel uit te serveren. Binnen een mum van tijd geniet je zo samen aan tafel van een culinair diner.

Wij willen dat jij je als een passagier op een eersteklas culinaire ontdekkingsreis voelt: volledig ontzorgd, ontspannen en verwonderd. Beleef een liefdevolle en ontspannen avond samen, gewoon in jouw eigen thuisrestaurant.

Jij bent mijn Thuis, wil je samen uit Eten?’’