Thuis uit Eten Utrecht

Wil jij Thuis uit Eten? Utrecht biedt een divers aanbod van gastronomische restaurants. Van shared dining tot sterrenrestaurants.

Onze restaurants in Utrecht
We nemen je mee naar de provincie Utrecht en stellen je graag voor aan de restaurants die hier gevestigd zijn. Ben je niet woonachtig in Utrecht? Thuis uit Eten bezorgd waar en wanneer jij wilt.

De borrelbox van Bar Brasserie Joris is er eentje om te onthouden! En nog maar een keertje te bestellen. En nog eens. Maar ook de ‘Favorieten van Joris’ met alle geliefde gerechten van Joris en zijn gasten, is een smakelijke verzameling.

HFSLG kookt met een klassieke Franse 'touch' en is al jaren een gastronomische stip op de culinaire kaart van Nederland. Je geniet hier elke maand van een nieuwe specialiteiten box, vol verrassingen, om samen te delen.

Bij Restaurant Bentinck wordt gestreefd naar perfectie en kwaliteit. Dit is terug te proeven in de heerlijke gerechten. Probeer de 3- en 4-gangen menu's met onder andere zeebaars, parelhoender en sluit af met een dessert van mango met rode peper, witte chocolade en meringue.

De menu’s van Bergpaviljoen Bistronomique en Bar zijn van hoog niveau, met als basis de Franse keuken. Of je hier nu geniet van een goed gevulde borrelbox, een amusebox of een compleet driegangenmenu bestelt, de verse kruiden en groenten komen rechtstreeks uit de Amersfoortse proeftuin.

Heerlijke Griekse gerechten delen, zoals ze dat in Griekenland ook doen. Bij Grieks restaurant Oli Mazí uit Utrecht is juist dit het principe; samen met jouw gasten genieten van de lekkerste Griekse gerechten met een moderne twist.

Met haar menuboxen brengt Rivers Marnemoende culinaire streekgerechten aan huis. Bestel een verrassend 3-gangen menu voor thuis, met vis of vlees, maar ook vegetarisch. Of geniet van een high beer met het DOCK19 bierpakket!

Bij Teus verrast en zorgt voor een bijzondere beleving op het bord. In de keuken wordt iedere dag een puur, creatief en vooral smaakvol menu bereid met goed op elkaar afgestemde gangen. Met de menuboxen van Bij Teus, haal je alles in huis voor een onvergetelijke avond.

In stijl bezorgd, waar en wanneer jij wilt
Of je nu woont in Utrecht, Thuis uit Eten bezorgd voor alle aangesloten restaurants, in stijl, door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Geniet van een culinaire ontdekkingsreis. Ben je er klaar voor?