Thuis uit Eten: een blijvend fenomeen

In de lente van 2020 is het online platform ‘Thuis uit Eten’, vanuit een innovatieve gedachte, ontstaan. Door Covid was thuis dineren toentertijd de enige mogelijkheid. Het groeide uit tot een succesformule: het concept viel letterlijk en figuurlijk in de smaak. Voor ons is goed eten één van de mooiste geneugten van het leven. Het is een bron van gezelligheid met familie, vrienden en collega’s. We vieren graag het leven met culinaire momenten. En willen dit gastronomische genot ook voor jou faciliteren.

Van noodzaak…
Sinds de coronapandemie en de daarbij komende lockdowns, is de behoefte om een etentje thuis te organiseren gegroeid. Het bezorgen en zelf afhalen van culinaire gerechten is daarom ook enorm gestegen. Ondanks dat de restaurants door de afgekondigde maatregelen gesloten moesten blijven, was bezorgen en afhalen een uitkomst. Om dit mogelijk te maken, zijn zij de afgelopen twee jaar versneld gedigitaliseerd.

Tot een blijvend fenomeen

Het ziet er naar uit dat we terugkeren naar het ‘oude normaal’. Toch blijven er genoeg uitdagingen voor de horeca. Zo blijft de dreiging van (beperkende) maatregelen en het personeelstekort. Het lijkt erop dat ’thuis-uit-eten’ een blijvend fenomeen is.

De vraag van de consument blijft. Dat hebben we in de zomer van 2020 en de herfst van 2021 gezien. Wel is de bedrijfsvoering voor de horecaondernemers veranderd. Meer flexibiliteit is daarom noodzakelijk voor nu en in de toekomst. Digitalisering kan daarbij op verschillende manieren een rol spelen. Dat blijkt uit onderzoek van RaboResearch.

Van Bourgondiërs tot fijnproevers

Wij zijn er voor de Bourgondiër, de levensgenieter, de fijnproever en de perfectionist. Genieten van ieder moment en het leven vieren, dát vinden wij belangrijk. Wij willen dat jij je als een passagier op een eersteklas culinaire ontdekkingsreis voelt: volledig ontzorgd, ontspannen en verwonderd.

Het beste van twee werelden: uiteten én Thuis uit Eten.

Wij bezorgen de lekkerste gerechten om thuis culinair van te genieten. In een handomdraai op tafel en in stijl bezorgd. Jij bepaalt zelf wanneer en hoelang je tafelt. De enige gebruiksaanwijzing die wij hebben is de bereidingswijze. Bestel jouw 5-sterren beleving online of neem contact met ons op voor de zakelijke mogelijkheden.