Thuis dineren

Met de luxe dinerboxen van thuisuiteten.nl wordt thuis dineren een feestje! Hét gastronomische platform van Nederland brengt de culinaire top van Nederland naar je toe. Zodat jij kunt dineren waar en wanneer je wilt. Wij bezorgen de gerechten van toprestaurants, in stijl, door heel NL (m.u.v. de Waddeneilanden). Welke keuken is jouw favoriet?

Een etentje thuis met vrienden of familie
Je hoeft de deur niet meer uit, want aan alles is gedacht. Alles om jouw avond compleet te maken vind je bij thuisuiteten.nl. Kies jouw favoriete restaurant en bestel jouw dinerbox in enkele klikken. Zit jouw restaurant verder weg? Geen probleem, wij bezorgen door heel Nederland! Laat je in de watten leggen door de verrassende gerechten van toprestaurants. Thuis dineren was nog nooit zo makkelijk en luxe. Je hebt alle tijd voor je gasten en hoeft in de keuken alleen nog de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten. Wij doen het werk, jullie genieten!

Thuis dineren in alle rust

Een etentje thuis zorgt voor een intieme sfeer in eigen en vertrouwde omgeving. Je bepaalt de ambiance, welke past bij het moment. Je kiest eigen muziek en tafelstyling. Zo kun je bijzonder thuis dineren in alle rust, precies hoe jij dit voor ogen hebt. Weet je al hoe jij jouw thuisrestaurant naar eigen smaak inricht? Uitgebreid dineren, liever gerechten delen of een vrijdagmiddag borrel? Voor ieder moment, hebben wij de perfecte box samengesteld. Er is aan elk detail gedacht, zodat we je volledig kunnen ontzorgen. Zorg jij voor een mooie tafelsetting?

Gemak en luxe, waar en wanneer jij wil

Wij bezorgen de lekkerste gerechten om thuis culinair van te genieten. In een handomdraai op tafel en in stijl bezorgd. Jij bepaalt zelf wanneer en hoelang je tafelt. Je hoeft het alleen maar af te maken en op de mooi gedekte tafel uit te serveren. Binnen een mum van tijd geniet je zo samen aan tafel van een culinair diner. Met wie wil jij thuis dineren? Bekijk ons ruime aanbod van de beste restaurants van Nederland.

Beleef het gemak en de smaken van de nieuwste gastronomische menuboxen voor een etentje thuis.