Visaandeschelde

Amsterdam
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Chef-kok Michiel Deenik tovert dagverse vis om in een heerlijke diversiteit aan visgerechten. Bestel nu snel een heerlijke Culi-Vis-Box: Visaandeschelde is een begrip in Amsterdam en daarbuiten! Lees meer

Visaandeschelde
De Culi-Vis-Box van december

Welkom bij Visaandeschelde, het visrestaurant dat al meer dan 23 jaar een begrip is in Amsterdam. Hier vind je de Culi-Vis-Box met 7-gangen; een echte aanrader! Waan je even op vakantie aan de Franse kust wanneer de menubox met verse visgerechten, zoals bouillabaisse, bij jou thuis in stijl bezorgd wordt.

Dagverse producten bij Visaandeschelde

Visaandeschelde heeft een fris-chique uitstraling en het serviceteam is professioneel met een informeel randje. In de zomermaanden is het heerlijk toeven aan de met linnen gedekte tafels buiten op het terras aan het Scheldeplein. Wat een heerlijk gastronomische beleving in onze hoofdstad. Maar nu ook bij jou thuis; besteld en bezorgd via Thuis uit Eten.

De keuken van Visaandeschelde concentreert zich uiteraard op één ingrediënt: vis. Door een passie voor dit product van chef en eigenaar Michiel Deenik, ontstond jaren geleden Visaandeschelde. Michiel Deenik, een chef die tweemaal vertegenwoordigd is op de website van Thuis uit Eten -The Traveller is ook van zijn hand- tovert bij Visaandeschelde dagverse producten om in heerlijke gerechten!

Visaandeschelde is niet voor niets een begrip in Amsterdam en daarbuiten

Bestel hier een heerlijke Culi-Vis-Box, met daarin een heerlijk romige en goed gevulde bouillabaisse. Visaandeschelde is niet voor niets een begrip in Amsterdam. Bestel deze heerlijke box nu ook voor thuis.

Fijne combi van Visaandeschelde

Onze aanrader? Proef de Culi-Vis-Box; één van de toppers op de website. Een culinair 7-gangen menu gevuld met de fijnste verse visgerechten, met veel aandacht bereid. Sluit af met een zalig dessert!

Wegdromen aan de Franse Rivièra, maar dan thuis? Dat kan ook met de Culi-Vis-Box. Met onder andere Bouillabaisse, vis, schaal- en schelpdieren, snoekbaars een dessert en nog veel meer. Ontdek Visaandeschelde van start tot finish.

Culi-Vis-Box, meerdere gangen

Het is kortweg gastronomisch genieten bij Visaandeschelde. Waar wacht je nog op? Laat het aan Visaandeschelde om je te verrassen met een heerlijk gangen diner, de Culi-Vis-Box. Met wie ga jij genieten?