Vigor

Vught
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Chef-kok Lars Albers en sommelier Randy Bouwer hebben hun kennis en ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Uit hun gebundelde krachten is Vigor ontstaan. Albers koppelt zijn finesse in de keuken aan de rijke wijnkennis van Bouwer. Vigor is beschikbaar vanaf 20 november. Lees meer

Restaurant Vigor
Puurheid en verfijning op het bord

Patron-Cuisinier Lars Albers en Patron-Sommelier Randy Bouwer hebben hun kennis en ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Hun paden kruisten; een hechte vriendschap ontstond en een succesvolle samenwerking. Restaurant Vigor, werd geboren. Proef de pure en verfijnde smaken van Vigor bij Thuis uit Eten.

Vigor: gebundelde krachten van chef en sommelier
Bij Vigor, gevestigd in een stijlvolle 17de-eeuwse villa in Vught, geniet je in een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details. Met intrigerende gerechten en gastvrijheid die je raakt. Recht in het hart. Met de finesse van Albers in de keuken en de rijke wijnkennis van Bouwer, worden er prachtige menu’s op tafel gezet.

Complimenten van Michelin

Buiten het feit dat de Michelin sterren uitdeelt, schrijven zij ook lovende woorden over restaurants die in de gids verschijnen. Al snel na de opening van het restaurant wordt Vigor gecomplimenteerd door Michelin met de term: ‘een krachtige nieuwkomer’. Verder geeft Michelin te kennen dat “Chef Albers verbaast met de diepgang die hij aan herkenbare smaken geeft. Hij kookt beheerst, maar is ook avontuurlijk en durft te verrassen.” Deze erkenning en waardering laat zien dat de talentvolle vrienden, Albers en Brouwer, weten wat ze doen.

Vigor raakt geïnspireerd door de seizoenen

De keuken van restaurant Vigor laat zich volledig inspireren door de seizoenen. Er wordt gekookt met pure en herkenbare producten, die met finesse worden bereid door de chefs van Vigor. Daardoor is het ook thuis niet ingewikkeld om deze inspirerende gerechten op tafel te zetten. Haal jij de seizoenen met Vigor in huis?

Genieten met Vigor aan huis

Restaurant Vigor zorgt ervoor dat jij thuis de ultieme avond Thuis uit Eten beleeft. De perfecte combinatie van verse seizoensproducten en de mooiste wijnen zorgt ervoor dat jij alles in huis hebt voor een gastronomische avond thuis. Geniet van het speciaal samengestelde viergangen menu van Vigor. Het restaurant biedt ook (bij)gerechten á la carte. Met ‘Vigor’s Wine Selection’ zorg je er vervolgens voor dat iedere gang van het diner wordt voorzien van een prachtige wijn, uitgezocht door de sommelier. Thuis uit Eten bezorgt Vigor graag bij jou thuis.