Versmarkt by Simonis

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Deze versmarkt is een ware online vishandel. Al het lekkers uit de zee, supervers vanaf de visafslag schoongemaakt en gescrubd direct naar jouw keuken. Simonis is een waar begrip in Scheveningen en daarbuiten. Lees meer

Versmarkt by Simonis
Verse vis en seafood, rechtstreeks vanaf de visafslag

De Versmarkt by Simonis staat voor de lekkerste en meest verse vis die er is. Zo vanuit de zee naar jouw keuken! Al vier generaties lang staat de familie Simonis aan de top van de vishandel in Nederland. Met een eigen vishandel en meerdere restaurants in Scheveningen is Simonis een waar begrip.

Versmarkt by Simonis; al jaren aan de top

De Versmarkt by Simonis is een uniek concept op de website van Thuis uit Eten. Hier bestel je geen gerechten of menu’s, maar de basis voor jouw eigen favoriete (vis) recepten. De producten worden gekoeld en vers geleverd, zodat jij daar je eigen culinaire draai aan kunt geven. Een belofte die Versmarkt by Simonis waar keer op keer maakt: de vis en zeevruchten zijn kakelvers!

Van zalm en paling, tot aan fruits de mers in de Versmarkt by Simonis

Plan je een barbecue, een avond met de kookclub of een heerlijk diner met vrienden? Bestel bij de Vismarkt by Simonis de meest verse vis om te grillen op de BBQ. Of maak een culinair recept als zalmtartaar of in boter gebakken tongfilet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vers van de markt, zo aan huis bezorgd door Thuis uit Eten, kun je gaan genieten van Hollandse haring, gerookte paling, garnalen of een moot zalm. Maar ook huisgemaakte salades van bijvoorbeeld krab of tonijn zijn online te bestellen bij de Versmarkt by Simonis. Wat is jouw favoriete vis of zeevrucht? Bestel ze bij Versmarkt by Simonis!

Fruits de mer, schaal- en schelpdieren

Al het lekkers uit de zee is te vinden bij Versmarkt by Simonis. Het wordt vers aan jouw deur afgeleverd. Wil je thuis een plateau de fruits de mer serveren? Organiseer een Franse avond! Of gril verse wilde gamba’s op de barbecue. Je kunt ook kiezen voor een hele dorade. De vis is al schoongemaakt en geschubd voordat ze bij jou thuis in de keuken arriveert.

Versmarkt by Simonis zorgt voor een gevarieerd aanbod

De versmarkt heeft zoveel aanbod, dat het een ware online viswinkel is. De traditie die de familie Simonis al jaren hooghoudt in de winkels en restaurants aan de kust, zet ze online voort. Thuis uit Eten brengt met zorg de verse producten bij je thuis. Weet je al hoe jouw favoriete vismenu eruitziet? Er zit ongetwijfeld iets tussen van jouw gading. Canadese kreeft? Oesters? Vongole? Er zijn ook gemarineerde of gevulde verse vissen te krijgen bij de Versmarkt by Simonis, zodat jij de vis thuis alleen nog maar af hoeft klaar te maken en ervan kunt genieten!