The Traveller

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Een hoogwaardige gastronomische smaakreis aan je eettafel. Chef-kok Michiel Deenik en collega’s Neal Valentijn en Jeroen van Brussel strelen je smaakpapillen met hun wereldse, verfijnde smaken van over de hele globe. Lees meer

The Traveller
Een culinaire ontdekkingsreis met smaken van over de hele wereld

Deze gastronomische wereldreis door het culinaire landschap begint in het groene hart van het Cumulus Park in Amsterdam Zuidoost. Ga mee op een smakelijke ontdekkingsreis met The Traveller Amsterdam! Ontdek de mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken.

The Traveller: het derde avontuur van Michiel Deenik
The Traveller is het derde restaurant van chef-kok Michiel Deenik. Samen met vrienden Neal Valentijn en Jeroen van Brussel begon hij het avontuur van The Traveller in 2019, tussen de kantoren in Amsterdam Zuidoost.

The Traveller: invloeden vanuit alle windstreken

Het menu van de Traveller is zeer avontuurlijk. Vanuit alle windstreken waaien invloeden over, die de gerechten een authentieke smaak geven. Maar niet alleen het menu laat verschillende culturen samenkomen. Ook het bedienende team en de keukenbrigade bestaan uit mensen afkomstig uit diverse culturen, om zo het wereldse aspect van dit ‘fine dining’ restaurant extra te benadrukken. Laat jij je verrassen door deze wereldse keuken

Ben jij een Traveller?

Een hoogwaardige gastronomische ervaring aan huis: The Traveller ‘Experience Box’ brengt je over de hele wereld met haar verfijnde smaken. Verse vis op Japanse wijze of een ceviche vanuit Zuid-Amerika? The Traveller weet de juiste smaakcombinaties te maken in deze experience box. Beleef zo de sferen en smaken van verschillende culturen. Heb je een favoriet wereldgerecht? En welke keuken is jouw favoriet? Ontdek of deze keuken vertegenwoordigd is in deze box. The Traveller varieert graag met de smaken en gerechten!

Op wereldreis in eigen keuken met The Traveller

De gerechten van dit restaurant zijn niet moeilijk te bereiden en zijn voorzien van een eenvoudig bereidingsadvies. Zo vul je in een handomdraai jouw eettafel met overheerlijke gerechten van over de hele wereld. Je smaakpapillen gaan op wereldreis. Ga mee op ontdekkingstocht door de keuken van The Traveller Amsterdam en laat je meevoeren door de smaken van chef Michiel Deenik, Neal Valentijn en Jeroen van Brussel. Wie neem jij mee op dit culinaire avontuur? Fijne ‘fine dining’ reis!