The Streetfood Club

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Je kunt de ‘Shared Dining’ gerechten allemaal in één keer presenteren of in gangen op tafel zetten. De gerechten zijn fijn geportioneerd, afgestemd op elkaar en in een handomdraai op tafel te zetten. Lees meer

The Streetfood Club
Kleurrijke gerechten van over de hele wereld, om te delen

The Streetfood Club is 'a happy place'. Een mix van luxe en de straat: streetfood! ‘Shared Dining, vormt de basis van het concept. Geniet van een tafel vol kleurrijke gerechten van over de hele wereld. Van springrolls, tot curry bowls en pitabrood. Een avond met The Streetfood Club is een avond vol nieuwe smaken, geuren en kleuren.

The Streetfood Club neemt je mee op een culinaire reis langs eten uit de sloppenwijken van Mexico tot aan de straten van Bangkok. De box met een variëteit aan gerechten is vanaf twee personen te bestellen en wordt koud geleverd. Aan de hand van de meegeleverde instructies maak je er  een heerlijke, culinaire avond van.

The Streetfood Club maakt een culinaire hotspot van jouw keuken

Dit restaurant is een ware hotspot in het midden van het land. In het centrum van Utrecht worden wereldse gerechten geserveerd in een kleurrijke omgeving. Dit keurenpalet vertalen de chefs op creatieve wijze naar het bord. De gerechten die in The Streetfood Club box zitten, zijn stuk voor stuk smaakvol en gedurfd. The Streetfood Club brengt het eten van ‘de straat’ in een luxe box naar he thuis, met veel gevoel voor de herkomst van het gerecht.

De gerechten van The Streetfood Club worden in porties geserveerd die overeenkomen met een ‘Shared Dining’ concept. De gerechten zijn dus gemaakt om te delen. Zet de tafel vol met de meest heerlijke gerechten en geniet samen van de veelzijdige en diverse smaken.

De smaken van The Streetfood Club

De gerechten zijn in balans, mooi gekruid, fijn geportioneerd en afgestemd op elkaar. In jouw eigen keuken hoef je geen ingewikkelde fratsen meer uit te voeren om de ‘Shared Dining’ gerechten van The Streetfood Club klaar te maken. Met duidelijke instructies, wat puntjes op de i en een hoop gezelligheid, zet je deze wereldse dishes eenvoudig thuis op tafel.

The Streetfood Club is sweet!

Je kiest er bij de Streetfood Club box helemaal zelf voor wanneer je welk gerecht op tafel zet. Je kunt de ‘Shared Bites’ allemaal in één keer presenteren of in gangen op tafel zetten. Beide opties staan garant voor een avond genieten. Houd je ook van een dessert aan het einde van de avond? ‘The Streetfood Club has got you covered!’ en zorgt voor een totaal verzorgde avond uit, gewoon bij je thuis.