Sushi by Encore

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Verschillende soorten handgemaakte sushi zoals nigiri, maki en hosomaki met onder andere zalm, tonijn, krab en vegetarisch. Allemaal super vers, mals en gemaakt van de beste kwaliteit vis. Lees meer

Sushi by Encore
De sushi van Encore is smaakvol, vers en huisgemaakt

Sushi by Encore is een onderdeel van Encore by Simonis, een restaurant uit de Simonis familie dat al jaren de verste en lekkerste vis in de haven van Scheveningen serveert. Encore heeft de beste, handgemaakte sushi in het assortiment. Bij Sushi by Encore kun je genieten van deze smaakvolle en verse sushi, in stijl aan huis bezorgd door Thuis uit Eten.

Sushi by Encore aan huis

Sushi werd oorspronkelijk verkocht als streetfood, maar met een rijk aanbod aan verschillende vissoorten, groeide sushi vanuit de haven van Tokio uit tot een ware delicatesse. Jaren later serveert Encore by Simonis verse, handgemaakt sushi in de haven van Scheveningen. Met een romantisch uitzicht over de haven en de bootjes geniet je hier van Sushi by Encore.

Of je nu een date gepland had met z’n tweetjes of een sushi-avond met vrienden in de tuin; Sushi by Encore brengt de heerlijk smaken van verse vis bij je thuis. De boxen zijn er in verschillende formaten, zodat jouw bestelling passend is voor het gezelschap waarmee je van de sushi gaat genieten.

Proost met Sushi by Encore

Natuurlijk stel je je eigen sushi-bestelling samen, maar wist je dat je deze ook nog kunt aanvullen met heerlijke wijnen of een fles champagne? Zo is jouw sushi-avond helemaal compleet. Welke vis of ‘roll’ heeft jouw voorkeur?

Super verse Sushi by Encore

We hoeven natuurlijk niet te vertellen wat de ‘signature dish’ van Sushi by Encore is? Juist! Super malse en verse sushi, handgemaakt met de lekkerste vis rechtstreeks vanuit de zee. Eet jij deze kakelverse sushi het liefst met een lik wasabi en een bakje sojasaus ernaast? Of ben je misschien liefhebber van gember bij de sushi?

Maak er thuis een culinair feestje van

Hosomaki, tempura maki, nigiri of edamame boontjes. De gerechten van Sushi by Encore worden in stijl bij je thuisbezorgd. Drink je er graag een glaasje gin-tonic bij of shake je liever een cocktail als aperitief? Ook daar heeft Sushi by Encore aan gedach. Plan vandaag nog een romantische sushi-avond met je partner of prik je een datum voor een culinair sushi-feestje met vrienden.