Ron Gastrobar At Home

Amsterdam
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten van ongecompliceerde en pure gerechten. Met Ron Blaauws fameuze en alom geprezen rijsttafel of een van zijn andere signatuurgerechten zit je in no-time thuis culinair te genieten! Lees meer

Ron Gastrobar At Home
Ron Blaauw: Michelinsterren-chef zonder poespas of pretenties

Ron Blaauw, eigenaar van Ron Gastrobar en Michelinsterren-chef, heeft een filosofie als het om dineren gaat: uit eten gaan moet een feestje zijn! Hij werd door Michelin een ‘culinaire mastermind’ genoemd. Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten. Ga jij de fameuze rijsttafel van Ron Gastrobar Indonesia bestellen voor thuis?

Ongedwongen culinair genieten bij Ron Gastrobar

Uit eten gaan moet volgens Ron Blaauw een feestje zijn. En dat voel je als je een van Rons Gastrobars binnenstapt. Geen poespas en pretenties, maar ongedwongen culinair genieten. Met de menuboxen en beroemde rijsttafels brengen Ron Blaauw en zijn team dit ongedwongen gevoel naar jouw eettafel.

Er werd een Michelinster toegekend aan Ron Gastrobar (Sophialaan). In 2013 durfde hij namelijk de stap te zetten om zijn tweesterrenrestaurant om te toveren tot een meer eenvoudige Gastrobar. Relaxt culinair genieten staat daarbij centraal. Ron Gastrobar bleek een meesterzet!

De fameuze rijsttafel van Ron Gastrobar Indonesia

De Gastrobars van Ron Blaauw zijn toegankelijke restaurants met verschillende keukens. Bruisende plekken waar de sfeer warm is en de gerechten ongecompliceerd en puur. Op meerdere locaties opende een ‘Ron Gastrobar’, waar Ron Blaauw en zijn team de heerlijkste gerechten serveren. En ook aan huis serveren ze gastronomische boxen. Zo is bijvoorbeeld de fameuze rijsttafel van Ron Gastrobar Indonesia te bestellen voor thuis. Welk gerecht van deze sterrenchef zet jij straks eenvoudig op tafel?

Pittig en origineel

Niet alleen Rons rijsttafel, de ‘signature dish’ van Ron Blaauw, heeft behoorlijk wat pit. De chef-kok verzint ook regelmatig andere menuboxen zoals een speciale BBQ-box. Of een maaltijdbox met Nasi Rames of ‘The Original Spareribs’. Zo houdt hij het aanbod origineel en gevarieerd.  

Sambal of cocktails van Ron Gastrobar?

Wist je dat Ron Gastrobar ook een eigen sambal ontwikkeld heeft? Voor de echte spice-lovers! Er is sambal manis, ijo en kuning. Om de totale Gastrobar beleving thuis te creëren zijn er ook heerlijke cocktail- en wijnboxen voor thuis. Ben jij klaar om een culinaire beleving van sterrenchef Ron Blaauw aan huis te bestellen? Genieten zonder poespas. Welke Ron Gastrobar At Home box laat jouw culinaire hart sneller kloppen?