Rivers Marnemoende

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Bij deze IJsselsteinse hotspot bestel je een verrassend menu voor thuis, met vis of vlees, maar ook vegetarisch. Of combineer hun borrelbox met een Marnemoende bierpakket. Laat je verrassen door de culinaire streekgerechten van Rivers Marnemoende. Lees meer

Rivers Marnemoende
Culinaire streekgerechten en een high beer aan huis

Dagverse producten én streekproducten, dát is Rivers Marnemoende. Op een idyllisch plekje langs de Hollandse IJssel treffen we deze IJsselsteinse hotspot. Met de menuboxen voor thuis brengt Rivers Marnemoende culinaire streekgerechten aan huis. Bestel een verrassend driegangenmenu voor thuis, met vis of vlees, maar ook vegetarisch. Of geniet van een high beer aan huis met het DOCK19 bierpakket!

Culinaire streekgerechten van Rivers Marnemoende
Één van de eerste restaurants die zich bij ons culinaire platform aansloot was Rivers Marnemoende. Met een prachtig terras aan het water is het een ware hotspot in IJsselstein. Restaurant Rivers Marnemoende bevindt zich in de Utrechtse natuur aan de waterkant van de Hollandse IJssel in IJsselstein.

De rust en de natuur zijn een fijne ambiance om te genieten van alles wat Rivers Marnemoende te bieden heeft. Ontdek deze beleving nu ook in je eigen tuin of op je balkon. Een onderdeel van Marnemoende is Dock19, waar je je even in vakantiesferen waant, met het uitzicht op de kabbelde IJssel. Dock19 verkoopt haar eigen bieren ook online via Thuis uit Eten in een fijn bierpakket. Wat zeg je van een high beer aan huis?

Streekproducten uit het Groene Hart

In de keuken van Rivers Marnemoende wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten én streekproducten uit het Groene Hart. Ze worden met liefde en zorg bereid door echte vakmensen met passie voor koken. De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!

Borrelhappen en een high beer aan huis van Rivers Marnemoende

Bij Rivers Marnemoende bestel je een verrassend driegangenmenu voor thuis, met vis of vlees, maar ook vegetarisch. Ook de andere gerechten zijn stuk voor stuk mooie dishes, want zeg nou zelf: hoe klinkt deze carpaccio van rode biet met geitenkaas, pistachenootjes, mosterd-dille dressing en vijgenbrood?

Combineer de Rivers borrelbox met het DOCK19 Marnemoende bierpakket en creëer zo jouw eigen high beer aan huis. Heerlijke hapjes om samen te delen en vier verschillende bieren om te proeven. Proef de Blank Angus Burger, de stoombroodjes met zacht gegaard buikspek of wraprolletjes met gerookte zalm en roomkaas.

Rivers Marnemoende boxen en pakketen

Houd je van een Blond biertje, Weizen, IPA of Triple? Je kunt het uitvinden door het DOCK19 Marnemoende bierpakket te bestellen. Met wie geniet jij van deze heerlijke bieren?