Restaurant Lokaal

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Restaurant Lokaal zorgt voor een groene en ‘bewuste’ beleving aan huis. Chef-kok Bjorn Massop kookt met lokale producten heerlijke én eerlijke gerechten. In de keuken beseffen de chefs dat zij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Lees meer

Restaurant Lokaal
Groen, bewust en bekroond met een Groene Michelinster

Restaurant Lokaal, dat een Groene Michelinster in de wacht sleepte, zorgt voor een groene en ‘bewuste’ beleving aan huis. Dit restaurant werkt met aandacht voor het milieu en focust zich op duurzaamheid. Chef Bjorn Massop kookt hier met lokale producten de meeste geweldige gerechten.

Ontdek Restaurant Lokaal en de verhalen achter de gerechten. In de keuken beseffen de chefs dat zij verantwoordelijk zijn voor meer dan een lekker bord eten. Als chefs willen zij het ambachten in de keuken in stand houden. Daarbij speelt ook het milieu een belangrijke rol. Het menu is dan ook geïnspireerd op de seizoenen. Pure leveranciers voorzien Restaurant Lokaal dagelijks van hun mooiste producten.

Restaurant Lokaal bekroond een Groene Michelinster

De Groene Michelinster is een teken van duurzame gastronomie. Acht Nederlandse restaurants zijn de trotse winnaar van zo’n groene onderscheiding. In 2021 werd dit keurmerk voor het eerst uitgereikt in ons land; Het was al bekend in Duitsland en Frankrijk. Restaurant Lokaal is één van de bekroonde restaurants en is met dit groene keurmerk van Michelin. Zij ontvingen deze kroon op hun werk omdat Restaurant Lokaal veel aandacht heeft voor het milieu en duurzame gastronomie. Wil jij deze Groene Michelinsterren-smaak ook eens thuis beleven? Kies dan voor en menu van dit Groene Michelinster-restaurant.

Groen, duurzaam én culinair

De gerechten van Restaurant Lokaal worden niet alleen gemaakt van lokale producten en bereid in duurzame processen; de gerechten zijn ook nog eens erg smaakvol. De Foie Royal bijvoorbeeld, is niet alleen diervriendelijk, maar ook intens van smaak. De menu’s verschillen van tijd tot tijd, maar elk gerecht is volgens het duurzame concept gemaakt. We brengen de Restaurant Lokaal, vanuit de Achterhoek, naar heel Nederland. Probeer het ‘bewuste’ meerdere gangen menu nu ook thuis.

Restaurant Lokaal; onderdeel van Hotel Villa Ruimzicht in de Achterhoek

Restaurant Lokaal is te vinden in Doetinchem, als onderdeel van Hotel Villa Ruimzicht. De bijzondere sfeer, die te voelen is in het restaurant, vertaalt het team van Restaurant Lokaal graag naar jouw keuken en eettafel thuis. De gerechten zijn puur en bewust.

Geniet van een meergangenmenu, inclusief een fles heerlijke wijn. De chef en zijn brigade bereiden de gerechten tot in de puntjes voor. De laatste puntjes op i zet je zelf na bezorging. Kleed de tafel aan en zet de ambiance van Restaurant Lokaal thuis op tafel. Nodig jij je familie of vrienden uit voor een groene, bewuste culinaire avond?