Restaurant El Puente

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

De koks van El Puente, onder leiding van chef Pim Jochems, combineren alle wereldkeukens aan één tafel. Eigenaar en gastheer Berry Wijnen wil daarmee “bruggen' bouwen tussen mensen aan tafel”. El Puente neemt je mee op een culinaire wereldreis. Lees meer

Restaurant El Puente
‘Global Fine Dining’

De smaken van verschillende werelddelen samen laten komen op de eettafel? Met Restaurant El Puente ligt de culinaire wereld aan je voeten. Het ‘Global Fine Dining’ concept neemt je mee op een smaakvolle reis langs verschillende streken, landen en werelddelen. Een gastronomische omzwerving die je door bereidingen, ingrediënten en smaken doet denken dat je in een ander land bent. 

Culinaire reis over de wereld met El Puente

Bij Restaurant El Puente staat 'Global Fine Dining' centraal. In het stadscentrum van Eindhoven, aan het Stratumseind, bereiden de chefs de meest culinaire smaken van over de wereld. Het restaurant is te vinden pal tegenover de brug over de Dommel: El Puente is Spaans voor brug. “In een wereld waar grenzen ons scheiden, bouwt El Puente bruggen om ons weer met elkaar te verbinden” is de filosofie van het restaurant.

Van Mexico tot aan Madagaskar

De wereldse gerechten die Restaurant El Puente serveert, bieden elk hun eigen authentieke smaken. Iedere gang richt zich op een ander land, waardoor je de invloeden van iedere cultuur terug kunt proeven. Zo heet de eerste gang bijvoorbeeld Mexico, kom je bij de tweede gang in Frankrijk terecht, blijf je bij de derde gang dicht in de buurt van België en eindig je met de vierde gang bij een eiland zo groot als Frankrijk; Madagaskar. Maar El Puente biedt ook de mogelijkheid een heerlijke borrelbox thuis te laten bezorgen. Restaurant El Puente staat voor verbinden en mensen bij elkaar brengen. Eten verbindt!

El Puente eenvoudig bij jou thuis

Wil jij je gasten verwennen met een vier- of vijfgangendiner? Of geniet je van een avond borrelen tijdens een Thuis uit Eten ‘thuisdate’? El Puente zorgt ervoor dat jij op een eenvoudige manier de gerechten kunt bereiden, zodat je ook thuis de authentieke smaken van het restaurant kunt proeven. Ga thuis op wereldreis met El Puente!