Restaurant Daalder

Amsterdam
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Bij Restaurant Daalder, waar één prachtige Michelinster prijkt, proef je hoogwaardige gerechten van chef Dennis Huwaë, die eerder werd uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar. Hier kun je laagdrempelig genieten van exclusiviteit. Lees meer

Restaurant Daalder
Het sterrenrestaurant van Dennis Huwaë

Bij Restaurant Daalder proef je hoogwaardige gerechten van chef Dennis Huwaë. Hij is de trotse eigenaar van een Michelin ster. Hier kun je laagdrempelig genieten van exclusiviteit: met Wagyu, wijnarrangementen en Franse kazen. Beleef de ongedwongen, maar culinaire ervaring van dit sterrenrestaurant nu ook thuis.

Restaurant Daalder: trotse eigenaar van een Michelinster
Chef Dennis Huwaë stond tijdens zijn werkend leven vooral aan het hoofd van sterrenrestaurants: keukens waarboven Michelin sterren prijkten. Maar in 2016 stapte hij over naar Restaurant Daalder om daar chef en mede-eigenaar te worden. Een droom die werkelijkheid werd.

Zijn wens was om op sterrenniveau te koken, maar dan zonder de bijbehorende plechtige sfeer en stijve bediening zoals vaker te zien en voelen in een sterrenrestaurant. Hij zocht een plek waar iedereen durft binnen te stappen en zich op zijn of haar gemak voelt. Dit zou Restaurant Daalder zijn.

Van bruin café naar Restaurant Daalder
Het voormalige bruin café in de Jordaan moest een sterrenrestaurant worden. Die droom is uitgekomen, nadat restaurant Daalder in maart 2021 haar eerste Michelinster ontving. De sfeer in het restaurant is vriendelijk, de maaltijden voortreffelijk. Beleef deze ongedwongen, maar culinaire ervaring van het sterrenrestaurant nu ook thuis. Bestel hier het vijfgangenmenu van Restaurant Daalder.

Exclusiviteit: Wagyu, wijnarrangement en Franse kazen
Bij Restaurant Daalder proef je hoogwaardige gerechten van chef Dennis Huwaë en zijn team, waarbij er ook rekening gehouden wordt met allergenen en dieetwensen. Zo kan iedereen met volle teugen genieten van de gerechten van het sterrenrestaurant.

Bestel een mals stuk Wagyu; een van oorsprong Japans runderras. Exclusief en zeer smakelijk. Het supplement van Wagyu van zeventig gram wordt geserveerd in plaats van het hoofdgerecht. Beleef deze exclusieve smaken van een jong en ambitieus sterrenrestaurant.

Kies jouw eigen Restaurant Daalder menu voor thuis

Geniet tijdens een avond ‘Thuis met Daalder’ van een 5-gangen wijnarrangement, waarbij je vijf flesjes van 200 milliliter, voor twee personen ontvangt. Zo beleef je een high wine aan huis op sterrenniveau. Lust je een selectie van Franse kazen als dessert? Restaurant Daalder laat jouw smaakpapillen een ware sensatie beleven.