Chef-kok Hans Geertsema - geboren en getogen Amsterdammer - weet als geen ander hoe de stad hoort te smaken. In de keuken zorgt hij voor het laatste snufje sterrenstof voordat een menu naar jouw dinertafel gaat. Lees meer
Bezorgen
Landelijke bezorging. Vrijdag t/m zondag tussen 09:00 - 17:30 uur.
Afhalen
Vrijdag t/m zondag tussen 12:00 - 20:00 uur.
Bestellen voor bezorging of afhalen
Bestellen kan tot donderdag 12:00 uur, voor bezorging op vrijdag, zaterdag of zondag.
Bereiding
De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
Bekijk bereidingswijze
4-gangen menu
5-gangen menu
6-gangen menu
7-gangen menu
4-gangen groentemenu
5-gangen groentemenu
6-gangen groentemenu
7-gangen groentemenu
A la carte
À la carte
komijn, koriander
blini's, crème fraîche, bieslook
Dranken
Fonkelend helder groengeel in het glas. Het weelderige bouquet vertoont een complexe wisselwerking tussen exotisch fruit en rijpe steenvruchten met een bijna bruuske mineraliteit en fijne kruidig- heid. In de mond temperamentvol, kruidig en volumineus, daarbij opnieuw beteugeld door steenachtige doortastende mineralige aspecten. Een klasse wijn! De afdronk is ongelooflijk fijn, delicaat. Een aristocratische chardonnay.
Een rijke wijn vol rijp appel- en perenfruit, wat citrus en meloen, licht florale tonen en een mooie complexiteit. De wijn heeft een levendig en fris karakter met een ziltige mineraliteit. Een Picpoul de Pinet in een rijkere en vollere stijl. De wijn rijpt gedurende drie maanden sur lie.
Soepel, rond en sappig; aardbei, kers en frambozen worden aangevuld met pittig zwart fruit. Een rijkelijk boeket van florale tonen en lavendel, aardse tonen, een aangename fraîcheur en een peperig randje. Elegant en zacht met een royale afdronk. Deze ongefilterde wijn rijpt gedurende één jaar in grote, oude houten vaten.
Tocco Montepulciano d'Abruzzo is een typische voorbeeldwijn van de regionale druiven met tonen van rijp rood fruit, kruiden en donkere chocolade met een violet aroma, alles verpakt in een uitnodigende robijnrode kleur.
Deze wijn wordt na de fermentatie 10 dagen op de schil geweekt en vervolgens gerijpt in een mengsel van roestvrijstalen tanks en eikenhouten vaten.
Kruidig, fris en sappig
Een combinatie van rooibos, lavendel, gember en specerijen zorgen voor een sprankelend spel in je glas. Dit is het meest bestelde aperitief van de Moon!
Een blend van eucalyptus, citroen, bloedsinasappel en hibiscus zorgen ervoor dat de Bacardi 4 anos een boost krijgt met een verassende kick van Galliano ristretto erachter. Perfect om de avond mee af te sluiten of juist mee te beginnen, er zijn geen regels op de Moon!
Restaurant Moon
Sensationele smaken van grote hoogte
“The restaurant that spins round like a record, baby”, zoals ze dat zelf zo mooi bij restaurant Moon verwoorden. Het, letterlijk, ronddraaiende restaurant is gevestigd op de negentiende verdieping van de Amsterdamse A’DAM Toren. Hier geniet je van vergezichten en uitzicht op het IJ en het centraal treinstation van de hoofdstad. Het restaurant kiest voor pure en nationale ingrediënten, waarmee chef-kok Hans en souschef Leo zorgen voor sensationele smaken van grote hoogte. Verras jouw gasten en haal het bijzondere thuismenu van Moon in huis.
360 graden uitzicht met Moon
Gevestigd op de 19e verdieping van de A’DAM Toren aan het IJ, zorgen chef-kok Hans Geertsema en souschef Leo voor de beste gerechten en fijnste menuboxen. Het bijzondere aan dit restaurant? In 45 minuten tijd word jij een volledig rondje gedraaid waardoor je maar liefst 360 graden uitzicht hebt over Amsterdam. Het exceptionele restaurant is dan ook niet voor niets een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Het geweldige menu van deze koks kun je, naast op grote hoogte, ook gewoon aan je eigen eettafel beleven.
Puur en nationaal, in al haar eenvoud
De gerechten van het restaurant worden door de chefs gekookt met pure en nationale ingrediënten met een moderne ‘touch’. De keukenbrigade weet de pure ingrediënten voor zichzelf te laten spreken in smaakvolle gerechten.
Moon toegankelijk voor iedereen
Waar restaurant Moon zich eerder voornamelijk richtte op ‘Fine Dining’ en exclusieve extra’s, heeft het restaurant dit in 2020 volledig omgegooid. De heerlijke gerechten van Moon moeten volgens hen namelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben ze ervoor gekozen om onder andere een betaalbaar driegangenmenu te gaan serveren. Daarnaast is uiteraard de optie om te genieten van het luxe menu van de chef ook nog aanwezig. Hierbij gaat de chef zijn eigen gang en verrast je met sensationele smaken.
Moon: ‘The sky is the limit!’
Vind jij die hoogte maar niks? Restaurant Moon biedt de kans om heerlijke menuboxen te bestellen voor thuis. Bestel je de heerlijke worsten van Brand&Levie erbij als aperitief hapje of lust je graag verse oesters? Laat Moon, in stijl, bij jou thuisbezorgen!