Moon

Amsterdam
Bestel nu
Over het restaurant

Chef-kok Hans Geertsema - geboren en getogen Amsterdammer - weet als geen ander hoe de stad hoort te smaken. In de keuken zorgt hij voor het laatste snufje sterrenstof voordat een menu naar jouw dinertafel gaat. Lees meer

Restaurant Moon
Sensationele smaken van grote hoogte

“The restaurant that spins round like a record, baby”, zoals ze dat zelf zo mooi bij restaurant Moon verwoorden. Het, letterlijk, ronddraaiende restaurant is gevestigd op de negentiende verdieping van de Amsterdamse A’DAM Toren. Hier geniet je van vergezichten en uitzicht op het IJ en het centraal treinstation van de hoofdstad. Het restaurant kiest voor pure en nationale ingrediënten, waarmee chef-kok Hans en souschef Leo zorgen voor sensationele smaken van grote hoogte. Verras jouw gasten en haal het bijzondere thuismenu van Moon in huis.

360 graden uitzicht met Moon

Gevestigd op de 19e verdieping van de A’DAM Toren aan het IJ, zorgen chef-kok Hans Geertsema en souschef Leo voor de beste gerechten en fijnste menuboxen. Het bijzondere aan dit restaurant? In 45 minuten tijd word jij een volledig rondje gedraaid waardoor je maar liefst 360 graden uitzicht hebt over Amsterdam. Het exceptionele restaurant is dan ook niet voor niets een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Het geweldige menu van deze koks kun je, naast op grote hoogte, ook gewoon aan je eigen eettafel beleven.

Puur en nationaal, in al haar eenvoud

De gerechten van het restaurant worden door de chefs gekookt met pure en nationale ingrediënten met een moderne ‘touch’. De keukenbrigade weet de pure ingrediënten voor zichzelf te laten spreken in smaakvolle gerechten.

Moon toegankelijk voor iedereen

Waar restaurant Moon zich eerder voornamelijk richtte op ‘Fine Dining’ en exclusieve extra’s, heeft het restaurant dit in 2020 volledig omgegooid. De heerlijke gerechten van Moon moeten volgens hen namelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom hebben ze ervoor gekozen om onder andere een betaalbaar driegangenmenu te gaan serveren. Daarnaast is uiteraard de optie om te genieten van het luxe menu van de chef ook nog aanwezig. Hierbij gaat de chef zijn eigen gang en verrast je met sensationele smaken.

Moon: ‘The sky is the limit!’

Vind jij die hoogte maar niks? Restaurant Moon biedt de kans om heerlijke menuboxen te bestellen voor thuis. Bestel je de heerlijke worsten van Brand&Levie erbij als aperitief hapje of lust je graag verse oesters? Laat Moon, in stijl, bij jou thuisbezorgen!

Bestellen

Bestellen tot donderdag 12.00 uur,
voor levering.

Bestellen

Bestellen tot donderdag 12.00 uur,
voor levering.

Levering

Bezorging heel Nederland,
vrijdag t/m zondag.
Pick up IJsselstein & Alblasserdam,
vrijdag en zaterdag.

Levering

Bezorging heel Nederland,
vrijdag t/m zondag.
Pick up IJsselstein & Alblasserdam,
vrijdag en zaterdag.

Bereiding

De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!

Bereiding

De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!

Landelijke bezorging in stijl Vandaag besteld, morgen in huis In een handomdraai op tafel