Marché 't Amsterdammertje

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

De chefs André Gerrits en Floris Wieten staan, na een gezamenlijk werkverleden, samen aan het roer van Marché ’t Amsterdammertje. Ze bereiden verse, gemakkelijk te serveren maaltijden met de beste producten van hoge kwaliteit. Lees meer

Marché ’t Amsterdammertje
Wereldse delicatessen voor thuis

Ontdek Marché ‘t Amsterdammertje, een geweldige delicatessenzaak, ontstaan vanuit het culinaire hart van André Gerrits en Floris Wieten. Al negen jaar werken André en Floris samen in restaurant ’t Amsterdammertje en openden vanuit een gedeelde passie deze prachtige zaak vol lekkers.

Marché ’t Amsterdammertje voor thuis

Bij Marché ’t Amsterdammertje vind je alles voor een heerlijke avond thuis. Voor wie geen zin heeft om zelf in de keuken te staan, zijn de verse maaltijden een perfecte oplossing. Voor een fijne nasi- of pastamaaltijd zit je goed bij Marché ’t Amsterdammertje. De kruidige en smakelijk gevulde maaltijdboxen kun je gerust aanvullen met een fles bruisende cava of tintelfrisse champagne.

Het gemak van Marché ‘t Amsterdammertje

Thuis uit Eten brengt, met veel passie, de lekkernijen van Marché ’t Amsterdammertje door heel Nederland. Het gemak van de gerechten van Marché zorgt voor een ontspannen avond thuis. Kies simpelweg tussen vis, vlees of vega en je bent klaar voor een avond genieten. Of maak het eerst gezellig met een culinaire borrelplank voor je aan je diner begint. Proef onder andere diverse soorten kazen van de Marché of de Cebo ham, knoflookolijven, Tio pepe olijven, Romesco crème en zalm rillette op zuurdesembrood en croutons. Dat klinkt als een goed begin van de avond, nietwaar?

We bezorgen le Marché door heel Nederland

Bij deze delicatessenzaak uit Loenen aan de Vecht vind je ook heerlijke wijnen, die de avond én de culinaire beleving helemaal afmaken! Van Sancerre tot aan Vermentino, Provence Rosé of Valpolicella Ripasso. Of voor wie wat te vieren heeft een feestelijke Moët & Chandon. Welke bijpassende wijn staat er straks bij jou op tafel? Thuis uit Eten brengt Marché ’t Amsterdammertje door heel Nederland aan huis.

Chefs en bedenkers van Marché ’t Amsterdammertje

André Gerrits en Floris Wieten staan, na een gezamenlijk werkverleden, samen aan het roer van Marché ’t Amsterdammertje. Ze werken met de beste producten; vers en van hoge kwaliteit. Met pssie ontwikkelen ze hoogwaardige gerechten om ook thuis te genieten. Kies voor verse pasta of het kruidige nasi gerecht, met een goede wijn ernaast. Begin je avond met een fijn aperitief: de borrelplank van Marché ’t Amsterdammertje. Die leent zich overigens ook goed voor op de bank bij een goede film. Op naar een ontspannen en culinaire avond!