Le Barrage

Alblasserdam
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Bij Le Barrage komen alle geuren, kleuren en smaken uit verschillende keukens bij elkaar. De gevarieerde dinerboxen, borrel- en picknickboxen zijn uitermate geschikt om samen te delen. Lees meer

Le Barrage
Diner, picknick of borrel? Le Barrage verzorgt áltijd een chique menu

De dinerbox van Le Barrage, is een complete avond Thuis uit Eten. Maar ook de borrel-en picknickboxen bieden een prachtig verzorgde maaltijd, met een verscheidenheid aan hapjes en gerechten. Le Barrage heeft een moderne keuken, met een klassieke inslag. Zo zijn er bijvoorbeeld oesters en kaviaar om de boxen mee te complementeren.

Le Barrage: kwaliteit, gastvrijheid, continuïteit en plezier

Met een ruim terras aan de Alblas, is Le Barrage een hele fijne plek om te vertoeven voor een gastronomisch diner. Ronde banken en knusse zitjes tekenen het interieur van deze prachtige zaak aan het water. Er is veel ervaring in huis uit verschillende lagen en functies binnen de horecabranche. Van sterrenzaak tot de hotellerie. 

Voor een lunch, diner, borrel of ‘private dining experience’ is Le Barrage in Alblasserdam een uniek restaurant met uitzicht over rivier de Alblas. Er liggen bootjes te wachten in het water om de gasten te laten varen terwijl ze een picknick- of dinerbox nuttigen op het water.

Le Barrage wil de verwachtingen overtreffen

Kwaliteit, gastvrijheid, continuïteit en plezier in waar Le Barrage voor staat. Maar ook voldoen aan de verwachting van de gasten en hopelijk deze overtreffen, is een kernwaarde van het restaurant. Je proeft dit terug in de verschillende (diner)boxen voor thuis! Oordeel zelf!

Ontdek ‘The Urban Streetfood Bar’ van Le Barrage

Bij Le Barrage komen alle geuren, kleuren en smaken uit verschillende keukens bij elkaar in de ‘Urban Streetfood Bar’ van het restaurant. De borrelbox is dan ook gevuld met de lekkerste en meest verse gerechten. In deze box zitten gerechten die je lekker samen kunt delen. Ook de picknick- en de dinerbox zijn goed te delen samen.

De picknickbox van Le Barrage is gemaakt om mee te nemen in de boot, naar het park of het strand. Natuurlijk alleen in het seizoen. Leuk om te vertellen, is dat Le Barrage in deze box ook een Alblasserdamse Kaas Proeverij verstopt heeft. Ze serveren dus ook lokale producten.

Vul de dinerbox aan met luxe supplementen

De dinerbox is gevuld met smakelijke voor-, hoofd-, en nagerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chateaubriand voor twee? Bestel de heerlijke dinerbox in combinatie met een supplement kaviaar of oesters vooraf. Welke Le Barrage box mogen we bij jou, in stijl, bezorgen?