Koreman's

Breda
Bestel nu
Over het restaurant

Proef de Premium cello’s van Koreman’s. 100% natuurlijk en puur ambachtelijk gemaakt, van de beste biologische citroenen. Lees meer

Dranken

Giftbox Limoncello

Je serveert ‘m ijskoud, als aperitief, als digestief, in de mix met prosecco of tonic óf als onderdeel van een cocktail. Maar bovenal om je gasten te verrassen en speciale momenten nog specialer te maken.

Inhoud van de giftbox: twee flessen Koremans Limoncello (50 cl p/s) en vier borrelglaasjes. Let's Cellobrate!

 

Koreman's
Ambachtelijke, pure en handgemaakte limoncello

Limoncello is momenteel populairder dan ooit. Je serveert het ijskoud, als aperitief, als digestief, in de mix met prosecco of tonic óf als onderdeel van een cocktail. Maar bovenal om je gasten te verrassen en bijzondere momenten nog specialer te maken... Een frisse combinatie van liefde en citroen, fluweelzacht op de tong en de perfecte zoetzuur balans.

Pure ambacht

Premium cello’s van Koreman’s worden 100% natuurlijk en puur ambachtelijk gemaakt, van de beste biologische vruchten. Zónder kunstmatige toevoegingen, maar juist gemaakt van uitsluitend biologische citroenen, die stuk voor stuk met hand zijn geplukt, gewassen en geschild.

De gebroeders Koreman's

De gebroeders Koreman delen de vurige passie voor het bourgondische leven. Het bereiden van hun Limoncello begon in het ouderlijk huis. Nog steeds is alle steun van hun ouders aanwezig, een echt familiebedrijf! Een uit de hand gelopen hobby, uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Wel zijn de broers selectief op welke plekken Koreman’s verkocht wordt; “alleen ondernemers met passie voor bijzondere en kwalitatieve producten verkopen Koreman’s”. Samen elke bourgondische gelegenheid vieren met kwalitatieve en smaakvolle likeuren; daar staat Koreman’s voor!

International Wine & Spirit Competition

Wist je dat Koreman’s een gouden medaille en de overwinning in de wacht heeft gesleept tijdens de 2021 International Wine and Spirit Competition (IWSC) met Koreman’s Limoncello? Koreman’s Limoncello is bekroond met 96 punten. Hiermee classificeert Koreman’s zich als een van de best geteste likeuren.  In totaal won de Citrus gebaseerde likeurenproducent drie medailles tijdens deze internationale competitie.

"Nederlandse Koreman's limoncello is de beste van de wereld."


Koreman's viert het leven samen met likeuren gebaseerd op citrus vruchten. Limoncello's van premium kwaliteit. Let's Cellobrate!

Bestellen

Bestellen tot 17:00 uur,
één dag voor levering.

Bestellen

Bestellen tot 17:00 uur,
één dag voor levering.

Levering

Bezorging heel Nederland,
woensdag t/m zondag.
Pick up IJsselstein,
vrijdag en zaterdag.

Levering

Bezorging heel Nederland,
woensdag t/m zondag.
Pick up IJsselstein,
vrijdag en zaterdag.

Landelijke bezorging in stijl Vandaag besteld, morgen in huis In een handomdraai op tafel