HFSLG

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Een culinair instituut, met een Franse keuken. De chef van HFSLG, chef-kok Bjorn Stukje, leidt vol passie en energie het keukenteam. Hij kookt gerechten op basis van de seizoenen, op een klassieke basis waarin aandacht is voor ieder detail. Lees meer

Restaurant HFSLG
Culinair instituut met topgerechten, champagne en oesters

Restaurant HFSLG, oftewel De Hoefslag, is al ruim 110 jaar een culinair begrip in Midden-Nederland. Het restaurant in Bosch en Duin wordt gezien als een van de grondleggers van culinair Nederland. Thuis uit Eten levert voor Restaurant HFSLG de heerlijke HFSLG specialiteitenbox aan huis. Maar je kunt ook oesters bestellen, fijne wijnen of Pata Negra proeven.

Champagne en oesters van Restaurant HFSLG

Voor het ontstaan van het huidige restaurant had het gebouw waarin het restaurant gevestigd is al een lange historie als ‘uitspanning’. Veel mensen noemen het ook wel ‘een instituut’ omdat veel gerenommeerde chefs er ooit in de keuken hebben gewerkt. De bosrijke omgeving van Bosch en Duin waar het restaurant gevestigd is, is een plaatje.

Restaurant HFSLG bestaat uit een bistro en een bar gedeelte, waar het allebei even goed toeven is. Wat we je ten alle tijden aanraden: aan de bar Champagne en oesters bestellen om daarna in het bistro-deel te genieten van een overheerlijke maaltijd!

Proef de specialiteitenbox van Restaurant HFSLG

Wil je deze beleving thuis meemaken? Dan kun je een heerlijke wijn en oesters bestellen, maar ook Pata Negra of de specialiteitenbox met een supplement van eendenleverkrullen. Die laatste box is een fijne manier van shared dining: proeven van verschillende kleine gerechten. Probeer je ook graag van alles? Bestel dan de specialiteitenbox van Restaurant HFSLG.

De klassieke grondslag van Restaurant HFSLG

De chef van HFSLG, Bjorn Stukje, werkt met veel creativiteit, passie en energie en stuurt op die manier ook zijn team aan. Zij werken samen om een totaalbeleving te bieden aan de gast, waarin elk detail klopt. De gerechten worden op basis van de seizoenen bereid en hebben een klassieke grondslag, die je vooral terugvindt in de presentatie.

De klassieke grondslag is niet alleen terug te vinden in de opmaak op het bord. Ook de ingrediënten laten zien dat het een klassieke keuken betreft. Hier kun je oesters bestellen, vragen om een supplement aan eendenleverkrullen of genieten van paling met brioche. Is dit een keuken voor jou? Bekijk dan snel wat dit prachtige restaurant op het menu heeft staan!

Overheerlijke gerechten, wijnen en supplementen

Wanneer ga jij die overheerlijke gerechten, wijnen, supplementen of oesters bestellen? Geniet ervan, zoals ze dat bij Restaurant HFSLG al 110 jaar doen!