Encore by Simonis

Den Haag
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Geniet van uitmuntende vis- en vleesgerechten. De gerechten zijn werelds en smaakvol, met een knipoog naar de Aziatische keuken en dan met name de Japanse. Van seafood en sushi tot stoere, sappige steaks. Lees meer

Encore by Simonis
Internationale gerechten met een knipoog naar de Aziatische keuken

Encore by Simonis, onderdeel van familie Simonis, die al generaties de beste visgerechten serveert in Scheveningen, bevindt zich in de haven van Scheveningen, op steenworp afstand van het strand. De menukaart van Encore by Simonis is internationaal georiënteerd, met een knipoog naar de Aziatische keuken.

Vis en vlees bij Encore by Simonis

Het restaurant dat gelegen is op een unieke locatie, de voormalige visafslag aan de haven van Scheveningen, straalt internationale allure uit. Niet alleen in het interieur, maar ook op de menukaart. De gerechten zijn werelds en smaakvol. Waar de andere locaties van Simonis vooral bekend staan om enkel gastronomische visgerechten, kunnen bij Encore by Simonis zowel vis- als vleesliefhebbers hun culinaire hart ophalen.

Fijnproevers kunnen hun geluk niet op wanneer zij de menukaart van Encore by Simonis openslaan. Hier vind je wereldse vis- en vleesgerechten met een knipoog naar de Aziatische keuken. Encore geeft ook gretig aandacht aan de Japanse keuken, ontdek bij Sushi by Encore de meest verse en smakelijke sushi en sashimi.

Menuboxen van Encore by Simonis

Probeer je graag alle smaken van Encore? Bestel dan eens een ‘Experience Box’, waarbij je de kaart van Encore by Simonis door middel van kleine gerechtjes ervaart. Of ben je een ‘seafood’ liefhebber? Dat kan natuurlijk niet missen bij een Simonis filiaal. Encore heeft ook een heerlijke ‘Seafood Box’ voor thuis. Kijk op het menu wat je het lekkerst lijkt.

Steak en ribs

Er is bij Encore by Simonis ook genoeg te vinden voor de echte carnivoor. Encore serveert stoere steaks voor thuis. We komen ze graag in stijl tot aan jouw voordeur bezorgen! Maar Encore slaat ook de kleine fijnproevers niet over en heeft een kids box samengesteld.

Proosten met Encore by Simonis

Om de spicy tonen en kruidige Aziatische smaken te complementeren, kun je bij Encore by Simonis ook fijne dranken bestellen. Wat dacht je van een cocktailbox? Shake thuis je eigen ‘Pornstar Martini’. Toch meer behoefte aan een frisse bubbel? Encore by Simonis serveert graag een Veuve Cliquot of Moët & Chandon naast hun culinaire menuboxen. Sluit de avond af met een zoet dessert. Stel snel jouw eigen culinaire avond samen bij Encore by Simonis.