Dijk9

Eindhoven
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Wijn en spijs gaan hand in hand bij Dijk9. De Frans-internationale keuken zorgt voor verrassende smaakcombinaties. En met het Dijk9 Easyhomecooking kook je thuis in een handomdraai als een echte sterrenchef. Lees meer

Dijk9
Culinair genot en gemak met het Easyhomecooking menu

Bij Dijk9 - restaurant, wijnbar én gastrobar - worden de gasten in de watten gelegd. Op locatie in Eindhoven, maar zeker ook met heerlijke gerechten aan huis. Dijk9 introduceerde namelijk het Easyhomecooking menu, waarmee je thuis kookt als een echte sterrenchef. Bij dit moderne restaurant gaan wijnen en spijzen hand in hand. De menu’s zijn modern, met een vleugje chic.

Dijk9: een moderne hotspot in Eindhoven

Een tikje Brabantse gezelligheid, een vleugje chic en een flinke snuf gastronomie. Dát is Dijk9 in het bruisende centrum van Eindhoven. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich hier op zijn of haar gemak zal voelen. Deze fijne ambiance brengt de crew van Dijk9 graag over met het Easyhomecookig menu. De smaken, geuren en creatieve gerechten van het restaurant staan binnen ‘no-time’ thuis op tafel. 

De sfeer en smaken van Dijk9

Mooie gedekte tafels, smaakvolle wijnen en uitstekende gerechten horen bij Dijk9. Ook bij jou thuis kun je de smaken en de sfeer van Dijk9 ervaren. Het Easyhomecooking menu wordt verzorgd door de chefs van Dijk9. Thuis uit Eten bezorgt het in stijl aan huis. Dek de tafel met een knisperend vers linnen tafellaken. Poets de wijnglazen op en haal je beste servies uit de kast. Zo geniet jij ultiem van een culinaire avond met Dijk9. 

Het gastronomisch gemak van Dijk9

Elke week bedenken de chef-koks van restaurant Dijk9 een ander creatief driegangenmenu. Het menu staat binnen mum van tijd thuis op tafel. De chefs bereiden de gerechten uiteraard helemaal voor, de ‘finishing touch’ mag je zelf verzorgen. Met de instructievideo, foto’s en bemoedigende woorden, is het menu voor iedereen, met gemak, te bereiden. Keukenprins(es) of niet: elke gang van je diner staat binnen een paar minuten aan tafel!

De keuken van Dijk9

Het eten bij Dijk9 wordt bereid met de beste ingrediënten en producten; de gerechten zijn gevarieerd. De Frans-internationale keuken zorgt voor verrassende smaakcombinaties. We hebben hier al eens verse tonijn met limefingers op het menu aangetroffen. Of wat dacht je van Iberico met pompoen, shiitake, Aziatisch bier, hazelnoot en miso? Een ware smaakexplosie! Ben jij klaar voor een culinaire avond met een vleugje chic en een tikje Brabantse gezelligheid?