De Rozario

Helmond
Bestel nu
Over het restaurant

Sterrenchef Jermain de Rozario kookt gerechten die je wakker schudden. Zijn voorliefde voor lekker eten is alomvattend. Hij kookt alsof of hij voor zichzelf kookt, met zijn geliefde combinaties van zoet en zuur; zacht en crispy. Zijn kookstijl kent duidelijke Aziatisch invloeden met een nadruk op Indonesië. Lees meer

Restaurant De Rozario
Een sterrendiner vanuit het hart

Jermain De Rozario bereidt in zijn restaurant in Helmond met heel het hart zijn creatieve gerechten met Aziatische invloeden. Het bezorgde hem een Michelinster. Vooral de Indonesische keuken is een inspiratiebron voor de chef. Ga jij mee op een culinaire wereldreis naar het Oosten? Beleef de ware smaakexplosies van restaurant De Rozario bij je thuis.

Een chef-kok met een bijzonder verhaal

Van vuilnisman tot sterrenchef; het verhaal achter chef-kok Jermain De Rozario is zo bijzonder dat er zelfs een boek genaamd ‘Lotus’ verscheen over zijn loopbaan. Nadat hij zichzelf verloren had in het uitgaansleven, verloor hij uiteindelijk zijn hart aan de horeca. En dat deed hij niet onverdienstelijk; in 2016 opende hij restaurant De Rozario in Helmond en in 2018 ontving hij zijn eerste Michelinster.

De Rozario: liefde en passie

Volgens de chef-kok zelf heeft hij de ster te danken aan alle liefde, passie en uren die in het restaurant gestoken worden. Door hemzelf en zijn team. De Michelinster voor het restaurant was overigens ook de eerste ster in de stad Helmond. In een interview in Het Algemeen Dagblad zegt hij “…een Michelinster, koken op topniveau, een eigen restaurant, dat is alleen voor mensen weggelegd die van jongs af aan in de keuken staan.” Zelf bewees hij het tegendeel en hoopt daarmee anderen te inspireren. 

Koken met heel het hart

De Rozario is gevestigd aan de Markt in Helmond, waar Jermain de Rozario in de keuken de mooiste gerechten creëert en alles draait om koken met heel het hart. De menu’s waarbij de Aziatische keuken de grootste inspiratiebron is, met in het bijzonder Indonesië, stralen deze liefde en passie uit. Zijn voorliefde voor lekker eten is alomvattend. Hij kookt alsof of hij voor zichzelf kookt, met zijn geliefde combinaties van zoet en zuur; zacht en crispy. Zelf omschrijft het restaurant de gerechten als ‘spannend, verrassend en werelds. Gerechten die je wakker schudden’.

Een smaakexplosie van De Rozario

De door Aziatisch geïnspireerde keuken van De Rozario is een bloemlezing van kruiden, specerijen en smaken uit het Oosten. Een menu van De Rozario is een ware beleving. Ook thuis zijn de smaakexplosies van het restaurant een culinaire ervaring. Een populaire smaakbeleving van De Rozario is de kreeft; kreeft zoals je die nog niet eerder hebt geproefd. Bestel en beleef een onvergetelijke avond Thuis uit Eten met De Rozario.

Een Michelinster op tafel

Pak de kans om een viergangenmenu van De Rozario thuis te beleven. Het restaurant biedt de mogelijkheid om á la carte gerechten erbij te bestellen. Hoe stel jij jouw eigen sterrenmenu samen? Met dit diner zet jij uiteindelijk een diner op tafel dat de smaakpapillen van jou en je gasten wakker schudt.

Bestellen

Bestellen tot 12:00 uur,
één dag voor levering.

Bestellen

Bestellen tot 12:00 uur,
één dag voor levering.

Levering

Bezorging heel Nederland,
donderdag t/m zondag.
Afhalen restaurant,
donderdag t/m zondag.
Pick up IJsselstein & Alblasserdam,
vrijdag en zaterdag.

Levering

Bezorging heel Nederland,
donderdag t/m zondag.
Afhalen restaurant,
donderdag t/m zondag.
Pick up IJsselstein & Alblasserdam,
vrijdag en zaterdag.

Bereiding

De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!

Bereiding

De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!

Landelijke bezorging in stijl Vandaag besteld, morgen in huis In een handomdraai op tafel