Catch by Simonis

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Catch by Simonis serveert het beste in vis, maar heeft ook keuze voor carnivoren en vegetariërs. De borrelboxen zijn rijkelijk gevuld met hapjes en de Catchbox heeft heerlijke gerechten om te delen. Het kreeftenmenu is een echte culinaire topper! Lees meer

Catch by Simonis
Hier proef je de liefde voor verse vis en zeevruchten

Catch by Simonis heeft haar thuishaven op een prachtige locatie aan de haven van Scheveningen. In dit unieke visrestaurant wordt er met liefde voor vis en de zee gewerkt. Catch by Simonis is een onderdeel van de Simonis familie, die al jaren de beste vis serveert aan de haven en het strand van Scheveningen en nu dus ook via Thuis uit Eten. Hier geniet je van fruits de mer, dagverse visgerechten en gerechten met een Aziatisch tintje.

Catch by Simonis: vangst van de dag
Catch by Simonis ligt aan het water, in de Tweede Binnenhaven van Scheveningen en heeft een geweldig uitzicht over de jachthaven en de Noordzee. Het restaurant heeft een klassieke uitstraling met een moderne ‘touch’. De dagverse producten en klassieke visgerechten zijn via Thuis uit Eten ook te proeven in jouw eigen keuken!

De menukaart van Catch by Simonis nodigt uit om heerlijk te dineren met vrienden, maar ook om een fijne borrel te organiseren met familie. Liefhebbers van fruits de mer kunnen hun hart hier ophalen. Zijn er tafelgenoten die niet gecharmeerd zijn van visgerechten? Ook voor vleeseters is er genoeg te beleven op de menukaart van Catch by Simonis. Zelfs de kleine smulpapen worden verwend met een kids-box.

Menuboxen van Catch by Simonis

Er is genoeg keuze voor iedereen op de menukaart van Catch by Simonis, van visliefhebbers, carnivoren tot vegetariërs. De Catchbox en Seafoodbox bieden een heerlijk gevarieerd menu voor een diner. De borrelboxen zijn rijkelijk gevuld met de beste hapjes en heerlijke gerechtjes om te delen. Of bestel één van de vis- of vleesgerechten met een Aziatisch tintje?

Een kreeftenfeest bij Catch by Simonis

Catch by Simonis steekt de liefde voor vis en schaal- en schelpdieren niet onder stoelen of banken. Maar de aandacht die zij schenken aan de kreeft is fenomenaal. Bestel een kreeftenmenu bij Catch by Simonis, zodat je thuis een kreeftenfeest kunt ervaren, zoals ze dat alleen bij dit visrestaurant serveren.

Voor elk gezelschap

Van menuboxen voor twee personen, tot aan vis- én vleesschotels voor een groter gezelschap. Catch by Simonis serveert kwaliteit. En, vergeet niet; vis moet zwemmen. Daarom kun je ook het ‘Sexy Fish’ wijnassortiment bekijken en bestellen. Liever een champagne om mee te proosten? Catch by Simonis heeft alles in huis jou een culinaire avond thuis te bezorgen. Welk gerecht proef jij straks als eerste?