Brut172

Reijmerstok
Bestel nu
Over het restaurant

Smaak en beleving staan bij Hans van Wolde hoog in het vaandel. Zijn gerechten gaan terug naar de bron: echt, eerlijk en stoer. Hans van Wolde en zijn team zorgen voor een exclusieve 2-sterren Brut172 beleving aan huis. Lees meer

Shared dining

Sharing is Caring box Nieuw

Crackers I Dips

groene olijven,aubergine tapenade,licht pittige hummus,zoete geitenkaas

Appelcake met ganzenlever

aardbeien,tomaten chutney

Tonijn in kruiden vinaigrette

zure radijs,pompoen

Focaccia

parmezaan,pompoenpitten,uien,salie & oregano

Zomerse groente | bloemkool kokos soep

garnaal,hoender,seroendeng

Hoofdgerecht

lamscurry,krieltjes in kruidenboter,zomerse Provençaalse groenten | lichte jus van tomaat,bio varkenshaasje | zachte saus van gember en grot champignons

Desserts

kersen clafoutis,macaron kersen | dragon,parfait van kersen | jus verse mint,bars of choco

Wijn

Poison Rosé | Pinot Noir,(1 fles per twee personen)

Dieet- of allergieaanpassingen zijn helaas niet mogelijk
 

À la carte

Chocolade bonbons 30 stuks

Dieet- of allergieaanpassingen zijn helaas niet mogelijk
 

Dranken

Aspero Brut bier

Per 4 stuks.

Local grains

Wild flowers

Bergamot

 

Brut172
Hans van Wolde en zijn restaurant verdienden meteen 2 Michelin sterren

Brut172 deed het: twee Michelin sterren verdienen in het eerste jaar dat het restaurant geopend is. Een prestatie op zich! Brut172 biedt een wereld van smaak en geur, die verrast, overdondert en overrompelt. Brut is het leven, maar dan nog mooier. Brut is terug naar de bron. Echt, eerlijk, oer. Een uitzonderlijke beleving, 172 meter boven NAP.

Brut172, een ware beleving in Limburg

In het heuvelachtige Limburgse landschap vinden we het restaurant van Hans van Wolde. Hij verbouwde een oude boerderij tot een regelrechte sterrenzaak: Brut172. Zijn hele reis hiernaartoe werd zelfs uitgezonden op nationale televisie en die ging niet zonder slag of stoot. Daarbovenop kwam nog de coronacrisis die de droom van Van Wolde in de soep dreigde te laten lopen. Maar Hans van Wolde bleek een weerbare chef.

Restaurant Brut172 opende haar deuren en was meteen een succes. Zo’n succes dat Michelin het meteen bekroonde met twee Michelin sterren. Hans van Wolde zet, samen met zijn sommeliers en gastheren- en vrouwen, een totale beleving neer.

Kom tot de kern van wie je zelf bent bij Brut172, door smaak en beleving

De deur van Brut172 wordt geopend en je stapt een andere wereld binnen. Een wereld waarin al je zintuigen geprikkeld worden. Brut172 verrast, overdondert en overrompelt. Waar je met iedere hap of slok dichterbij de kern komt van wie je zelf bent. Bij Brut172 is een gerecht een meeslepend verhaal, komen vergeten herinneringen weer tot leven en krijgt ‘lekker’ een nieuwe betekenis. Probeer de wereld van sterrenzaak Brut172 zelf!

Ook bij je thuis: twee Michelin sterren

Brut172 concentreert zich op uitzonderlijke gerechten, waar eerder al de ‘shared box’ en de stamppot box van Van Wolde een voorbeeld van waren. Want met twee sterren op zak en dan stamppot tot een culinaire hoogte brengen: het is een talent. Hans van Wolde blijkt het te bezitten. Dit talent laat hij al jaren zien en proeven. Eerst in zijn vorige sterrenrestaurant in Maastricht en nu in zijn restaurant Brut172, in een omgetoverde boerderij in Limburg.

Echte, eerlijk en stoere gerechten van Brut172

Bestel uitzonderlijke gerechten, die niet voor niets bekroond zijn met sterren, voor thuis. Echte, eerlijk en stoere gerechten sieren de borden. Dek jij je tafel met luxe tafellinnen en mooi servies? Dan zorgen Hans van Wolde en zijn team voor de totale Brut172 beleving aan huis. Bestel je er een wijnbox bij? De Brut sommeliers hebben de wijnen speciaal voor jou uitgezocht. Geniet van deze twee Michelin sterren, bij je thuis!

Bestellen

Bestellen tot vrijdag 09.00 uur,
voor zaterdag en zondag.

Bestellen

Bestellen tot vrijdag 09.00 uur,
voor zaterdag en zondag.

Levering

Bezorging heel Nederland,
zaterdag en zondag.
Afhalen restaurant,
zaterdag.
Pick up IJsselstein & Alblasserdam,
zaterdag.

Levering

Bezorging heel Nederland,
zaterdag en zondag.
Afhalen restaurant,
zaterdag.
Pick up IJsselstein & Alblasserdam,
zaterdag.

Bereiding

De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
Bereidingswijze

Bereiding

De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
Bereidingswijze

Allergenen

Dieetwensen en/of aanpassingen aan de gerechten is niet mogelijk.
Allergenenkaart

Allergenen

Dieetwensen en/of aanpassingen aan de gerechten is niet mogelijk.
Allergenenkaart

Landelijke bezorging in stijl Vandaag besteld, morgen in huis In een handomdraai op tafel