Brasserie Van Dam

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

De uitgebreide menukaart van Brasserie van Dam nodigt uit om een gezellig avondje thuis te borrelen met vrienden of familie. Heerlijke gerechten of een smakelijke borrelbox. We brengen de smaak en sfeer van deze Amsterdamse brasserie bij je thuis. Lees meer

Brasserie van Dam
Nicolette van Dam en broer Sebastiaan runnen samen hun brasserie

De gezellige sfeer van een Parijse brasserie en de Amsterdamse gastvrijheid van Nicolette van Dam en haar broer Sebastiaan. Laat de sfeer en smaken van Brasserie Van Dam bij je thuisbezorgen door Thuis uit Eten. Een uitgebreide BBQ-box, heerlijke gerechten of een fles champagne laten bezorgen? Het eten bij Brasserie Van Dam wordt met passie, kwaliteit en creativiteit voor je bereid.

Passie en kwaliteit bij Brasserie van Dam

In de befaamde en geliefde Brasserie Van Dam ervaar je de gezellige sfeer en de gastvrijheid van de familie Van Dam zelf. Nicolette van Dam en haar broer Sebastiaan runnen samen de brasserie in hartje Amsterdam, vlak naast het prachtige Vondelpark. Ze komen uit een echte ondernemersfamilie, en dat is te zien. Zo is bijvoorbeeld Nicolette ook te zien op het witte doek en in verschillende televisieprogramma’s. Maar ook in de brasserie verzet ze graag veel werk. Gastvrijheid staan bij haar en Sebastiaan hoog in het vaandel!

De naam Brasserie van Dam is inmiddels een begrip in Amsterdam én zelfs in heel Nederland. De menuboxen van het restaurant worden in heel Nederland bezorgd door Thuis uit Eten. Geniet van Limburg tot Groningen van de heerlijke gerechten van Van Dam.

De sfeer en smaken van Brasserie van Dam

Het eten bij Brasserie Van Dam wordt met passie, kwaliteit en creativiteit voor je bereid. De gerechten komen uit verschillende windstreken, elk met zorg en aandacht gemaakt. Proef thuis onder andere de uitgebreide BBQ-box van Brasserie van Dam en geniet van heerlijke bijgerechten. Benieuwd geworden naar de sfeer en de smaken van Brasserie van Dam? Laat ze naar je huis brengen door nu te bestellen.

Een avond thuis borrelen met Brasserie van Dam?

De kaart van Brasserie van Dam nodigt uit om een avondje thuis te borrelen met vrienden of familie. Laat een heerlijke deluxe borrelbox bezorgen en geniet van een pallet aan verschillende smaken. Verwen je entourage door naast de borrelhapjes ook een mooie fles fles Veuve Clicquot champagne te serveren. Van Dam heeft ook aan de kleine smulpapen gedacht en serveert een kids-box, inclusief kleurplaat, potloden en een surprise.

De favorieten van Van Dam

Geniet van de passie op het bord, die Brasserie van Dam bij jou thuis brengt. Of verwen jezelf en je vrienden met een glas champagne met een keur aan borrelhapjes. Wist je dat Nicolette van Dam en haar man Bas Smit zelf helemaal verzot zijn op de taartjes van Waldo’s en deze daarom ook online via Thuis uit Eten aanbieden? Wanneer ga jij een culinaire borrelbox, wijn, taartjes of champagne laten bezorgen?