Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Het menu is van hoog niveau, met als basis de Franse keuken. Veel van de gebruikte producten komen rechtstreeks uit de eigen tuin van dit restaurant. Dat zorgt voor mooie seizoensgerechten en een culinaire beleving thuis. Lees meer

Bergpaviljoen Bistronomique en Bar
Prachtige diners met als basis de Franse keuken

Bergpaviljoen kookt gerechten met als basis de Franse keuken, maar maakt ook zeker gebruik van invloeden vanuit de hele wereld. De nadruk ligt op vis- en vegetarische gerechten. Het menu is van een hoog niveau en veel van de gebruikte producten komen rechtstreeks uit eigen tuin. Dat is bijzonder!

Bergpaviljoen, een Amersfoortse proeftuin!

Bergpaviljoen Bistronomique en Bar, met misschien wel één van de mooiste terrassen van Amersfoort, waar het heerlijk toeven is. Bij Bergpaviljoen, dat in een mooie groene omgeving ligt aan de rand van het bos, worden in de ochtend de verse kruiden, gekweekte groenten en bloemen uit de tuin geplukt om te verwerken in het restaurant. Er staat zelfs een bijenkast, waar ze hun eigen honing oogsten om te gebruiken.

Zo is de herkomst van de ingrediënten echt terug te proeven in de gerechten! Of je hier nu geniet van een goed gevulde borrelbox, een amusebox of een compleet driegangenmenu bestelt, de verse kruiden en groenten komen rechtstreeks uit de Amersfoortse proeftuin.

Bergpaviljoen in heel Nederland

In stijl bezorgt Thuis uit Eten de prachtige menu’s van Bergpaviljoen door heel Nederland. Zo kan iedereen deze Amersfoortse parel nu dus proberen. Bestel er een huisaperitief bij. De ‘Bergpaviljoen Cava Brut Nature’ is de perfecte start van jouw culinaire avond. Het restaurant heeft werkelijk aan alles gedacht, want ook amuses ontbreken niet op de menukaart. Maak jij jouw Bergpaviljoen ervaring compleet?

De handtekening van Bergpaviljoen

Een van de signature dishes van Bergpaviljoen is de ‘Truffelrisotto Bistronomique’: een romige truffelrisotto met coquille, langoustine en Jamón Resèrva Batallé. Het is een plaatje om te zien en een verwennerij om te mogen proeven. En niet moeilijk om thuis te bereiden. Je hoeft enkel het gerecht nog af te maken, de chefs van Bergpaviljoen hebben het zware werk al voor je gedaan.

Bergpaviljoen presenteert met trots ook hun eigen gin lijn op Thuis uit Eten. Namen als Trotse Teunis, Machtige Maas en Hoopvolle Henk prijken op het menu. Een totale avond uit, kun je bij Bergpaviljoen voor thuis bestellen. Van amuses, knapperig brood, tot borrelboxen, aperitieven en andere dranken: Bergpaviljoen verzorgt een culinaire beleving voor thuis. Ontdek jij de seizoensgerechten en bijpassende dranken van het Amersfoortse Bergpaviljoen?