Het menu is van hoog niveau, met als basis de Franse keuken. Veel van de gebruikte producten komen rechtstreeks uit de eigen tuin van dit restaurant. Dat zorgt voor mooie seizoensgerechten en een culinaire beleving thuis. Lees meer
Bezorgen
Landelijke bezorging. Woensdag t/m zondag tussen 09:00 - 17:30 uur.
Afhalen
Woensdag t/m zaterdag tussen 15:00 - 18:00 uur.
Bestellen voor bezorging of afhalen
Bestellen kan tot 18:00 uur, één dag voor bezorging.
Bestellen voor afhalen kan tot 14:00 uur, op dezelfde dag.
Bereiding
De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
Bekijk bereidingswijze
Bereidingswijze
Bekijk allergenenkaart
Allergenenkaart
3-gangen menu
piccalilly, ingelegde minirapen, krokant bladerdeeg
kalfsragout, tartaar van paprika, polenta, jus de veau met tomaat
crème van calamansi , lambada aardbei, crunch met kaneelboombes
venkel gemarineerd in gin, waterkers, venkelcrème, poeder van prei
bospeen, wortel-kokoscrème , Colombo curry crunch , kokos-sereh saus
ganache met miso, sesam stenen, Thaise basilicum spongecake , Thaise basilicumcrème
Borrelen
half dozijn oesters, citroen, rode uienvinaigrette, inclusief oestermes & instructie om te openen
Spaans
+ mosterd
van Klashorst
Spaans
+ mosterd
van Klashorst
Spaanse peper
di Proefland
gebrand
zuurdesem bol, ansjoviscrème
ham
Italiaanse worst
Spaanse kaas
knoflook, tomaat
gemarineerd
mosselen, scheermessen, kokkels, tomatensalsa & pulpo
Spaanse pepers
Pan de ajo, aioli, cocktailsaus
Albariño van Martin Codax
vijf verschillende luxe amuses totaal 15 stuks
zes verschillende luxe amuses totaal 30 stuks
Vegetarisch
rijstvel, kimchimayonaise, Oosterse crunch (amandel-wasabi-pinda-krokante tuinboon)
roodlof, hummus met za’atar , tofu-daslookcrème , verse daslook, za’atar
crème van calamansi , lambada aardbei, crunch met kaneelboombes
vijf verschillende luxe vegetarische amuses totaal 15 stuks
zes verschillende luxe vegetarische amuses totaal 30 stuks
Kids
van tomaat
sesambol, burgergarnituur
chocolademousse
À la carte
truffel, huisgemaakte focaccia, tomaat, Parmezaancrème
ccoquille, langoustine, Jamón Resèrva Batallé
Dranken
Macabeu-Parellada-Xarello-Chardonnay, een cava die sprankelt in je glas!
Perfecte aperitiefwijn en combineert bovendien goed met salades, fruits de mer en lichte visgerechten.
Huppelt vrolijk mee met bijna elk gerecht van lamsbout van de BBQ, sushi, salade niçoise tot camembert.
Perfect bij gegrilde groentes en gekruide vegetarische schotels, maar ook lamsvlees en bavette met frites combineren heerlijk.
Deze wijn voelt zich extra thuis bij braadworst, geroosterd vlees met een mediterrane inslag en stoofschotels die uren in de oven moeten.
Stout met een heerlijke frisse en droge afdronk. Samen met de typisch gebrande bitter stoutsmaak van koffie, laurier en cacao is het een stoere én elegante stout geworden. Een perfecte combinatie bij een oester!
Zeewier, citroen, venkelzaad, dragon, engelwortel.
Verveine, citroen, sinaasappel, rozenblaadjes, basilicum.
Kardemom, kruidnagel, sesam, salie, rozemarijn, eikenhout.
Bergpaviljoen Bistronomique en Bar
Prachtige diners met als basis de Franse keuken
Bergpaviljoen kookt gerechten met als basis de Franse keuken, maar maakt ook zeker gebruik van invloeden vanuit de hele wereld. De nadruk ligt op vis- en vegetarische gerechten. Het menu is van een hoog niveau en veel van de gebruikte producten komen rechtstreeks uit eigen tuin. Dat is bijzonder!
Bergpaviljoen, een Amersfoortse proeftuin!
Bergpaviljoen Bistronomique en Bar, met misschien wel één van de mooiste terrassen van Amersfoort, waar het heerlijk toeven is. Bij Bergpaviljoen, dat in een mooie groene omgeving ligt aan de rand van het bos, worden in de ochtend de verse kruiden, gekweekte groenten en bloemen uit de tuin geplukt om te verwerken in het restaurant. Er staat zelfs een bijenkast, waar ze hun eigen honing oogsten om te gebruiken.
Zo is de herkomst van de ingrediënten echt terug te proeven in de gerechten! Of je hier nu geniet van een goed gevulde borrelbox, een amusebox of een compleet driegangenmenu bestelt, de verse kruiden en groenten komen rechtstreeks uit de Amersfoortse proeftuin.
Bergpaviljoen in heel Nederland
In stijl bezorgt Thuis uit Eten de prachtige menu’s van Bergpaviljoen door heel Nederland. Zo kan iedereen deze Amersfoortse parel nu dus proberen. Bestel er een huisaperitief bij. De ‘Bergpaviljoen Cava Brut Nature’ is de perfecte start van jouw culinaire avond. Het restaurant heeft werkelijk aan alles gedacht, want ook amuses ontbreken niet op de menukaart. Maak jij jouw Bergpaviljoen ervaring compleet?
De handtekening van Bergpaviljoen
Een van de signature dishes van Bergpaviljoen is de ‘Truffelrisotto Bistronomique’: een romige truffelrisotto met coquille, langoustine en Jamón Resèrva Batallé. Het is een plaatje om te zien en een verwennerij om te mogen proeven. En niet moeilijk om thuis te bereiden. Je hoeft enkel het gerecht nog af te maken, de chefs van Bergpaviljoen hebben het zware werk al voor je gedaan.
Bergpaviljoen presenteert met trots ook hun eigen gin lijn op Thuis uit Eten. Namen als Trotse Teunis, Machtige Maas en Hoopvolle Henk prijken op het menu. Een totale avond uit, kun je bij Bergpaviljoen voor thuis bestellen. Van amuses, knapperig brood, tot borrelboxen, aperitieven en andere dranken: Bergpaviljoen verzorgt een culinaire beleving voor thuis. Ontdek jij de seizoensgerechten en bijpassende dranken van het Amersfoortse Bergpaviljoen?