Bar Brasserie Joris

IJsselstein
Bestel nu
Bestel nu
Over het restaurant Informatie

Bar Brasserie Joris brengt de brasserie sfeer naar jouw huiskamer. Bestel de ‘Favorieten van Joris’ voor thuis. De koks maken heerlijke gerechten; eerlijk en versbereid. De gerechten kun je thuis makkelijk afmaken met behulp van heldere instructies. Lees meer

Bar Brasserie Joris
Borrelboxen of dé favorieten van Joris? Lokaal en met liefde bereid!

De borrelbox van Bar Brasserie Joris is er eentje om te onthouden! En nog maar een keertje te bestellen. En nog eens. Maar ook de ‘Favorieten van Joris’ box met alle favoriete gerechten van Joris en zijn gasten is een smakelijke verzameling. Bar Brasserie Joris is een van de pioniers op deze website: één van de eerste restaurants die zich aansloot bij ons culinaire platform.

Legendarische borrelbox van Bar Brasserie Joris
Bar Brasserie Joris zit in een schitterend pand middenin de historische binnenstad van IJsselstein. De gezellige straat nodigt uit om plaats te nemen bij de lokale brasserie. De koks maken daar heerlijke gerechten; eerlijk en lekker vers bereid. Bar Brasserie Joris heeft een ruim assortiment; gerechten die je thuis afmaakt met behulp van een handleiding met een heldere instructie.

Zelf noemen ze bij Joris de sfeer ‘gewoon gezellig’ en ongedwongen. Wij kunnen het ook omschrijven als een casual chique of moderne brasserie met klassieke elementen. Hoe dan ook, de boxen van Bar Brasserie Joris hebben inmiddels furore gemaakt in IJsselstein en ver daarbuiten. Begin met een drankje, een schaaltje olijven en nootjes. Daarna genieten van brood van Menno met aioli en tapenade of wraps met carpaccio en vitello tonnato. Ook kun je bijvoorbeeld kippendijen met aioli, grillworst met kaas of Le petit Doruvael truffel en IJsselsteinse Romano vinden in de box.

Bar Brasserie Joris wil verrassen

Want let op; de inhoud van de borrelbox mag nog weleens wisselen, om zo de gast steeds weer te verrassen. Wat altijd blijft? De box vult de tafel met heerlijke hapjes, waar je van kunt genieten met vrienden en familie.

De favorieten van Joris

Net anders dan de borrelbox, maar niet minder geliefd, is de ‘Favorieten van Joris’ menubox. Deze box is gevuld met de ‘signature dishes’ van Bar Brasserie Joris. Deze boxen kunnen naar wens aangevuld worden met de andere gerechten van de menukaart, om zo jouw favoriete menu samen te stellen.

Bar Brasserie Joris boxen in stijl thuis laten bezorgen?

Bar Brasserie Joris is er om jouw avond onvergetelijk te maken. Bestel jij de favorieten voor thuis? Of mogen wij de fameuze borrelbox bij je bezorgen? Geen zin in een borrelbox maar op zoek naar een andere maaltijd? Ook de andere gerechten zijn de moeite waard en nemen je in gedachten mee naar de gezellige brasserie in IJsselstein. Wat je ook kiest, wij komen het graag bij je bezorgen?