Private dining

Genieten zoals in een restaurant, maar dan ongedwongen in je vertrouwde omgeving thuis. Bij thuisuiteten.nl bestel je luxe menuboxen, van toprestaurants, om thuis van te genieten. Heb je iets speciaals te vieren? En gaat je voorkeur uit naar private dining in een huiselijke setting? Wij brengen de exclusieve gerechten, graag bij jouw langs.  

Intieme setting
Wat voor soort avond je ook voor ogen hebt; jij bepaalt zelf de ambiance. Je haalt de sfeer en setting van een goed restaurant in huis, waarbij jouw gasten in alle rust kunnen genieten van een topdiner. Welke tafelstyling kies jij? Meer klassiek of toch modern? Jij kiest zelf de muziek, waarvan jij vindt dat bij de avond past. Is het voor een speciale gelegenheid, wil je iemand bedanken of juist laten zien hoeveel iemand voor jou betekent? Dineer je met familie of juist met vrienden? Voor elke aanleiding, kies jij de invulling. De chefs-koks hebben alle voorbereiding gedaan. Aan jou alleen nog de vraag om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Onze aangesloten private dining restaurants

Wij brengen ons ‘Huis van Gastronomie’ naar je toe en nemen je mee op een culinaire ontdekkingsreis. Van de voor jou perfecte restaurantkeuze naar een onvergetelijk moment bij jou thuis. De reis begint bij jouw keuze uit één van onze toprestaurants.

Geniet van een sterrendiner met menu’s van o.a. Restaurant Lokaal, Restaurant Daalder, Brut172 en De Rozario. Kies voor meerdere kleine gerechtjes om te delen van restaurants zoals Brasserie van Dam, D Cuisine, of OLI MAZÍ. Verrassend en luxe dineren? Dat kan bij restaurants zoals Moon, Bij Teus, Restaurant Bentinck en Le Barrage. Prikkel je zintuigen en laat je meevoeren door de Oosterse keuken van bijvoorbeeld Ron Gastrobar At Home. Of kies voor de beste sushi voor thuis van Sushi by Encore. Ook vegetarische opties zijn er genoeg bij thuisuiteten.nl. Je kunt vegetarische diners bestellen bij onder andere De Kruidfabriek, Daalder en Bar Brasserie Joris. Een private dining thuis zorgt gegarandeerd voor een unieke ervaring.

Private dining thuis, bij jou bezorgd

Wij bezorgen alle aangesloten restaurants in stijl door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Je hoeft er niet voor te reizen, want wij bezorgen de lekkerste gerechten waar en wanneer jij wil. Bij thuisuiteten.nl kun je private dining menu’s bestellen, waarmee je luxe en gemak samen brengt.