Paasmenu

Pasen komt eraan en dat betekent dat de chefs van thuisuiteten.nl weer druk bezig zijn geweest om de meest smaakvolle menu’s te ontwikkelen. Ben je al plannen aan het maken voor de Paasdagen? Wij zijn ervan overtuigd dat alles begint met goed eten én goed gezelschap. Van het uitzoeken van culinair en typisch paasmenu, tot het dekken van de mooiste tafel voor het paasontbijt, brunch of diner.

Samenstellen van het paasmenu
Bij het samenstellen van een paasmenu kun je eigenlijk alle kanten op. Mogelijkheden te over lijkt misschien juist fijn en handig, maar brengt ook keuzestress met zich mee. Maak het makkelijker voor jezelf door van te voren al keuzes te maken. Ga je voor een menu met vis, vlees of ga je voor een geheel vegetarisch paasmenu? Bij thuisuiteten.nl vind je allerlei soorten paasmenu’s.

Een klassiek en typisch paasmenu

Bij een typisch paasmenu spelen eieren, asperges en (lams)vlees de hoofdrol. Met deze klassieke gerechten tover jij binnenkort een traditioneel paasmenu op tafel.

Een lekker stukje vlees mag voor de vleesliefhebber niet ontbreken. Lamsvlees is populair in de paasperiode. Of je het nu gebraden of gegrild serveert, het valt altijd in de smaak. Lam wordt rosé gegeten, zodat de malse smaak goed tot zijn recht komt.

Toch liever vis op het paasmenu? Witte asperges met gerookte zalm, ei en botersaus is een klassiek gerecht voor op het paasmenu. Het ‘witte goud’ met zachte zalm, is een perfecte combinatie.

Ook zonder vlees en vis is er voor het paasmenu genoeg keuze voor vegetariërs. Eieren kunnen niet ontbreken tijdens de Paasdagen en hier zijn veel variaties op. Je kunt het ei koken, vullen, pocheren, bakken of een roerei of omelet van maken. Of kies bijvoorbeeld voor een quiche gevuld met voorjaarsgroenten en een frisse salade.

Een culinair paasmenu voor thuis

Wil je deze paasdagen uitgebreid tafelen en iets bijzonders op tafel zetten? Vier het vrolijkste feest van het jaar met luxe paasmenu's. Wij ontzorgen jullie volledig en bezorgen het paasmenu waar en wanneer jij wilt, in stijl, door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Welke Paasmenu kies jij?

Eet smakelijk en fijne Paasdagen!