Thuis uit eten gaan: poëzie in culinaire vorm

Wij zijn Thuis uit Eten en heten je van harte welkom in ons Huis van Gastronomie. Wij brengen de culinaire top van Nederland naar je toe: aan huis óf op de werkvloer. We werken met passie voor levensgenieters en fijnproevers in de particuliere én in de zakelijke markt.

Dat doen we sinds de lente van 2020, vanuit een innovatieve gedachte, toen thuis uit eten gaan door Covid voor iedereen de enige mogelijkheid leek.

Het groeide uit tot een succesformule: het concept viel letterlijk en figuurlijk in de smaak en gaat dus verder, ook na Covid! Voor ons is goed eten één van de mooiste geneugten van het leven. Het is een bron van gezelligheid met familie, vrienden en collega’s. We vieren graag het leven met culinaire momenten. En willen dit gastronomische genot ook voor jou faciliteren.

‘Creating unforgettable moments’

Thuis uit Eten is een initiatief van Mathijs Heijting, eigenaar van Brands Love People: een marketing- & reclameadviesbureau in IJsselstein, dat onvergetelijke momenten creëert.

“Met thuisuiteten.nl bewerkstelligen we dit door de allerlekkerste gerechten van de allerbeste restaurants in stijl bij je thuis te bezorgen. Of op het werk tijdens de zakelijke catering die we aanbieden”, vertelt Mathijs.

Welkom in het Huis van Gastronomie
Met meer dan 40 toprestaurants en evenzoveel (sterren)chefs biedt Thuis uit Eten een uniek Huis van Gastronomie. Zo creëren we onvergetelijke culinaire momenten. Dat doen we vanuit vijf klantbeloftes:

• Exclusief online toegang tot de beste restaurants en de beste chefs.
• Met het allerbeste eten en bijpassende wijnen brengen wij de ultieme gastronomische beleving bij je thuis of op kantoor.
• Kwaliteit is voor ons geen daad, maar een gewoonte. Van de kleding van onze bezorgers tot de verpakking van diners: ieder detail klopt.
• Wij maken thuis uit eten luxueus, maar ook gemakkelijk. Zo zorgen we voor luxe gastronomie zonder moeite.
•We vieren het leven en vieren mooie momenten. Door te verrassen en te verwennen maken we het leven een cadeautje om op te eten.

Van Bourgondiërs tot fijnproevers
Wij zijn er voor de Bourgondiër, de levensgenieter, de fijnproever en de perfectionist. Wij zijn er voor de levenskunstenaar die houdt van het beste van het beste in ‘food, wine and service’.

Genieten van ieder moment en het leven vieren, dát vinden wij belangrijk. Wij willen dat jij je als een passagier op een eersteklas culinaire ontdekkingsreis voelt: volledig ontzorgd, ontspannen en verwonderd.

Ben jij klaar voor een exclusieve culinaire ontdekkingstocht?
Bestel jouw 5-sterren beleving online of neem contact met ons op voor de zakelijke mogelijkheden. Vier het leven en geniet van ieder moment!