Oud & Nieuw
Feestelijke borrelboxen voor de jaarwisseling

Serveer een feestelijke borrelbox van Thuis uit Eten tijdens Oud en Nieuw. Oliebollen, appelbeignets en een hand vol sterretjes! Hoe vier jij de jaarwisseling? Bestel een borrelbox van één van de toprestaurants van Thuis uit Eten voor een culinaire en gezellige Oudejaarsavond. Staan de bordspellen al klaar? Kijk met elkaar terug op een bewogen jaar, terwijl je samen geniet van heerlijke gastronomische gerechtjes. Thuis uit Eten draagt graag bij aan dát saamhorigheidsgevoel met een 5-sterren beleving aan huis. In ons Huis van Gastronomie hebben we daarom meerdere culiniaire borrelboxen samengesteld om knallend het jaar mee te verlaten. Of te beginnen.

Een culinaire jaarwisseling
Oudejaarsavond vraagt natuurlijk om borrelhapjes en een fijne fles bubbels op tafel. Laat de kurken maar knallen! Samen met de aangesloten restaurants en (sterren)chefs, heeft Thuis uit Eten voor Oud en Nieuw verschillende culinaire borrelboxen en feestelijke menu’s samengesteld. Geniet met je gezin of vrienden van een heerlijke Oudejaarsavond met een goedgevulde borrelbox en een fles Champagne.

Thuis uit Eten nodigt je uit te genieten van ieder moment, vooral tijdens Oudejaarsavond. Of wil je het jaar goed beginnen en genieten van een gastronomische beleving op Nieuwjaarsdag? Luid het nieuwe jaar goed in met een 5-sterren beleving aan huis.

Vier de jaarwisseling; vier het leven!
We zijn allemaal toe aan gezelligheid met familie en vrienden. Oud en Nieuw is dé perfecte gelegenheid om te genieten van elkaar en écht lekker eten. Maak met de borrelboxen van onze aangesloten restaurants een culinaire reis met de lekkerste wereldsmaken.

“Nothing brings people together like good food’’

 Stijlvolle bezorging van borrelboxen voor Oud en Nieuw
De borrelboxen voor Oud en Nieuw kunnen in stijl thuis of op het werk bezorgd worden. Thuis uit Eten ontzorgt je volledig en verrast ontvangers met een stijlvolle bezorging die het feestdagen- en cadeaugevoel nog eens onderstreept. Zo begint het oudejaarsgevoel al bij de voordeur.

Borrelboxen en een Nieuwjaarsborrel van Thuis uit Eten Zakelijk
Op zoek naar een uniek borrelpakket of gastronomische giftcard voor uw werknemers of zakenrelaties? Geef ze een gastronomisch topgeschenk van Thuis uit Eten cadeau! Bekijk het uitgebreide assortiment; het team van Thuis uit Eten Zakelijk helpt graag met een persoonlijk advies.

Thuis uit Eten Zakelijk tilt ook bedrijfscatering tijden corona naar een hoger niveau. We serveren een gastronomische 5-sterren beleving bij werknemers thuis, zodat zij op afstand kunnen genieten van een borrel met elkaar. Staat er al een Nieuwjaarsborrel gepland? Wij helpen graag met de invulling hiervan. Benieuwd naar ons volledige aanbod aan borrelboxen en menuboxen of wat wij voor jou of je bedrijf kunnen doen? Het zakelijke team helpt je op weg! 

Het team van Thuis uit Eten Zakelijk is bereikbaar per e-mail via zakelijk@thuisuiteten.nl  of telefonisch op 030 – 22 71 294. Bekijk daarnaast ook ons aanbod van diverse restaurants op Thuis uit Eten.