Culinaire kerstpakketten en menu's aan huis bezorgd

Echt goed eten is één van de mooiste geneugten in het leven, zéker tijdens de feestdagen. Een periode waarin familie en vrienden centraal staan. Goed eten speelt hierin een belangrijke rol; het verbindt en verbroederd. Thuis uit Eten onderstreept juist dát gevoel met een culinaire 5-sterren beleving aan huis. In ons Huis van Gastronomie hebben we daarom meerdere overheerlijke menu's en gastronomische kerstpakketten samengesteld, om tijdens de feestdagen van te kunnen genieten.

Kerstpakketten: een culinaire verrassing
Kerst en Nieuwjaar vragen om een bijzonder cadeau en een unieke dinerbeleving. Samen met de aangesloten restaurants en (sterren)chefs, heeft Thuis uit Eten voor de feestdagen verschillende kerstpakketten en menuboxen samengesteld. We bezorgen deze culinaire top van Nederland bij je thuis én op de werkvloer.

Wij zijn er voor de Bourgondiërs, de levensgenieters, de fijnproevers en de food-perfectionisten en nodigen je uit te genieten van ieder moment.

Vier de feestdagen, vier het leven!
Ben jij toe aan gezelligheid met familie en vrienden? Wil je écht culinair verrast worden? De gastronomische kerstpakketten en menuboxen van Thuis uit Eten zorgen voor een unieke restaurantbeleving aan huis. Wij zijn er voor iedereen die houdt van het beste van het beste in food. Juist tijdens de feestdagen. 

“Food is the ingredient that binds us together’’

Stijlvolle bezorging van kerstpakketen en culinaire boxen
Onze culinaire kerstboxen kunnen thuis óf op het werk bezorgd worden. Thuis uit Eten ontzorgt je daarbij volledig; wij nemen de logistiek op ons en verrassen ontvangers met een stijlvolle bezorging. Zo wordt het feestdagen- en cadeaugevoel nog eens extra benadrukt.

Kerstpakketten op maat: zelf kiezen met de Thuis uit Eten Giftcard
Zoveel mensen, zoveel smaken. Geef je vrienden, familie of (zaken)relaties een culinaire giftcard! Met een giftcard van Thuis uit Eten geef je een ruime keuze en maak je gegarandeerd iedereen blij. Je kunt de giftcard natuurlijk ook insluiten in een van de kerstpakketten. 

Kerstpakketten van Thuis uit Eten Zakelijk

Op zoek naar een uniek kerstpakket voor je werknemers of zakenrelaties? Geef ze een gastronomisch topgeschenk van Thuis uit Eten cadeau! Als zakelijke klant kun je bij Thuis uit Eten ook een eigen kerstbox samenstellen. Het team van Thuis uit Eten Zakelijk helpt je graag met een persoonlijk advies. 

Benieuwd naar ons volledige kerstpakketten aanbod of wat wij voor jou of je bedrijf kunnen doen? Het team van Thuis uit Eten Zakelijk is bereikbaar per e-mail via zakelijk@thuisuiteten.nl  of telefonisch op 030 – 22 71 294. Bekijk daarnaast ook ons aanbod van diverse restaurants op Thuis uit Eten.