Maaltijdbox

De beleving van uit eten gaan, maar dan thuis, met een culinaire maaltijdbox. Thuisuiteten.nl bezorgt dinerboxen landelijk, in stijl, waar en wanneer jij wilt. De chefs hebben alle voorbereidingen voor je gedaan, zodat je thuis alleen nog de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ hoeft te zetten.

Voor elke wens een maaltijdbox
thuisuiteten.nl biedt een ruim aanbod aan dinerboxen. Zo kun jij een dinerbox bestellen die bij jouw situatie pas. Hebben jullie iets bijzonders te vieren? Of wil je doordeweeks uniek dineren? Ervaar het gemak van een maaltijdbox waar en wanneer jij wilt. Heb je een voorkeur voor vlees, vis of vegetarisch? Deel je graag je gerechten of dineer je liever uitgebreid met meerdere gangen? Uiteraard zijn alle gerechten met veel aandacht en oog voor detail bereid. Voor elke smaak hebben de restaurants een prachtige maaltijdbox samengesteld. Welke dinerbox past het beste bij jou?

Landelijke bezorging

Is jouw favoriete restaurant verder weg gevestigd? Geen enkel probleem! Wij brengen de gastronomische boxen naar jou toe. Op een laagdrempelige manier ontdek je de verschillende keukens van toprestaurants. Wij bezorgen de dinerboxen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Zo kun jij genieten waar, wanneer en met wie jij wilt.

Een culinaire dinerbox bestellen
Een unieke maaltijdbox met bijzondere gerechten, binnen een handomdraai op tafel. Wie wil dat nou niet? De reis begint bij jouw keuze uit één van onze toprestaurants. Selecteer jouw gewenste datum en maak een keuze uit de meest verrassende gerechten, desserts en wijnen. De chefs hebben de voorbereidingen al voor je gedaan en de maaltijdbox wordt met duidelijke instructies geleverd. Er is alleen nog een ‘finishing touch’ nodig. Zo zet jij prachtige gerechten, binnen een handomdraai, op tafel én heb je meer aandacht voor je gasten.

Luxe dineren in je eigen huis op restaurant niveau? Transformeer je woonkamer tot sterrenrestaurant, poets je bestek en haal het mooiste linnen tafelkleed uit de kast. Met een heerlijke maaltijdbox wordt genieten makkelijk gemaakt en creëer je je eigen thuis-restaurant. Is de tafel gedekt? Muziek aan? Vier iedereen moment en… geniet!

“Wij willen dat jij je als een passagier op een eersteklas culinaire ontdekkingsreis voelt: volledig ontzorgd, ontspannen en verwonderd.”