Kreeft bestellen

Onze chefs onderscheiden twee soorten kreeft: de rivierkreeft en de zeekreeft. Zeekreeften zijn het meest populair. Deze schaaldieren komen wereldwijd in alle oceanen voor, zowel in zoet- als in zoutwater. De Canadese kreeft is één van de meest gegeten kreeftsoorten. Zijn zoete smaak en sappige vlees maken van hem een delicatesse. Je kunt kreeft bestellen bij Thuis uit Eten, om jouw culinaire thuisdiner extra bijzonder te maken.

Kreeft bestellen
Bij Thuis uit Eten is er keuze in verschillende soorten kreeft. Zo kun je de kreeft bestellen bij het restaurant dat het beste past bij jouw culinaire moment.

Een kreeftenfeest bij Catch by Simonis

Catch by Simonis steekt de liefde voor vis en schaal- en schelpdieren niet onder stoelen of banken. Maar de aandacht die zij schenken aan de kreeft is fenomenaal. Bestel een kreeftenmenu bij Catch by Simonis, zodat je thuis een kreeftenfeest kunt ervaren, zoals ze dat alleen bij dit visrestaurant serveren. Geniet hier van Tomyum kreeftensoep, coquille kreeft en tempura kreeft met noodles en sesamsaus. Ook kun je hier een hele gegrilde Canadese kreeft met wilde spinazie en gebakken krieltjes bestellen. Of juist een plateau met twee, vier of zes Canadese kreeften. Wil je de rivierkreeft proberen? Deze is onderdeel van de seafood box.

Thuis bereiden

Bij Versmarkt by Simonis bestel je al het lekkers uit de zee. Supervers vanaf de visafslag schoongemaakt en gescrubd, direct naar jouw keuken. Simonis is een waar begrip in Scheveningen en daarbuiten. Je bent hier aan het juiste adres voor een levende Canadese kreeft van 400-600 gram of een gekookte Canadese kreeft van 400-600 gram. Weet jij al hoe je de kreeft thuis gaat bereiden?

Klaarmaken van kreeft

Als je de kreeft zelf gaat bereiden, kook de kreeft dan in een grote pan met een lekkere bouillon. Als de bouillon kookt, leg je de kreeft in het water. Dit duurt ongeveer 3 á 5 minuten, en is klaar als de kreeft rood is. Laat de kreeft afkoelen en leg deze dan met de buikzijde naar beneden op een plank. Steek een scherp mes vanaf het midden van de kop naar beneden en halveer de kreeft. Het lekkerste vlees zit in de staart en de scharen.

Kortom, ruim voldoende keuze in de beste en verse kreeften voor de echte kreeftenliefhebber.

Kreeft in stijl laten bezorgen

Bij Thuis uit Eten kun jij jouw kreeft bestellen en in stijl thuis laten bezorgen. Kies één van de hierboven genoemde restaurants en laat deze heerlijke delicatesse aan huis bezorgen. Eetsmakelijk!