Welkom in het Huis van Gastronomie

Onze klantbelofte wordt perfect samengevat in onze naam: Thuis uit Eten. Wij brengen ons ‘Huis van Gastronomie’ naar je toe en nemen je mee op een culinaire ontdekkingsreis. Van de voor jou perfecte restaurantkeuze naar een onvergetelijk moment bij jou thuis. 

De reis begint bij jouw keuze uit één van onze ruim 40 toprestaurants.

1. Bestel bij een restaurant naar keuze

Van bars en bistro’s tot welverdiende Michelin sterren. En van topkwaliteit menuboxen tot aan internationale kwaliteitsgerechten en authentieke, eigentijdse smaken. Selecteer jouw gewenste datum en maak een keuze uit de meest verrassende gerechten, desserts en wijnen.

2. De rekening alstublieft

Betaal je rekening online met iDEAL, creditcard of onze unieke Thuis uit Eten Giftcard.

3. Bereiding

Voor welke culinaire masterchef heb jij gekozen? Samen met de brigade bereidt de chef jouw gerechten. Aan ieder detail wordt gedacht. Op deze manier bieden wij ‘Easy Luxury’: het genot van luxe gastronomie, zonder moeite. Je zet thuis enkel nog de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’. De menu’s worden geleverd met duidelijke instructies.

4. Bezorging

Wij bezorgen je diner tot aan de deur. Onze stijlvol geklede bezorgers zijn zo het startsein van jouw culinaire beleving. Geldt vanuit het RIVM het advies om voldoende afstand te bewaren? Dan bezorgen wij uiteraard contactloos.

5. Eet smakelijk

Wanneer Thuis uit Eten aan de deur verschijnt, begint jouw culinaire avond. Jouw bron van gezelligheid start hier. Is de tafel gedekt? Muziek aan? Zet in een handomdraai een prachtig diner op tafel. Vier ieder moment en… geniet!