Gastronomisch genieten is het grootste cadeau!

Wat geef je een Bourgondiër, een fijnproever of een perfectionist cadeau? Waarmee verras je een levensgenieter in de breedste zin van het woord?

Geluk zit in het leven vieren; in genieten van elk moment. Geef daarom een Thuis uit Eten Giftcard cadeau: een onvergetelijke culinaire beleving. Je bepaalt zelf de waarde van de giftcard.

Wanneer iemand geen cadeauwensen heeft, dan biedt een giftcard uitkomst. Een levensgenieter haalt zijn of haar geluk zeker en vast uit culinaire kunst! Laat de ontvanger genieten van een onvergetelijke (culinaire) beleving. Gastronomisch genieten is het grootste cadeau dat je kunt geven, want goed eten -écht goed eten- zien wij als één van de mooiste geneugten in het leven. Jouw ontvanger toch ook?

De Thuis uit Eten bon: jij verrast, wij overtreffen

Met onze giftcard geef je jouw ontvanger het luxe gevoel van stijlvol uit eten gaan, maar dan thuis aan eigen eettafel of in eigen tuin. Een bron van gezelligheid met familie en vrienden. Een avond vol ‘quality time’ en ‘easy luxury’. Jij verrast; wij overtreffen.

Een wereld aan restaurants, keukens en (sterren)chefs
Thuis uit Eten biedt een ‘Huis van Gastronomie’ met diverse toprestaurants en evenzoveel (sterren)chefs. Laat jouw ontvanger genieten van de kunsten van onder andere Ron Blaauw, Peter Lute, Dennis Huwaë en Hans van Wolde. Van bars en bistro’s tot Michelin en van shared dining en Oosterse keuken tot lokaal of authentieke en eigentijdse smaken. Verras met een Thuis uit Eten bon, dan doen wij de rest.

De Thuis uit Eten Giftcard bestellen?
Bestel jouw giftcard met tegoed naar keuze en laat de ontvanger genieten van kwalitatieve culinaire gerechten van de meest gastronomische restaurants. De giftcard wordt binnen twee werkdagen per post of e-mail verzonden.

Wil je meer dan tien giftcards bestellen, bijvoorbeeld als origineel zakelijk cadeau? Neem dan contact op met Thuis uit Eten Zakelijk via zakelijk@thuisuiteten.nl.