De Gault&Millau Awards 2022 zijn, afgelopen maandag, uitgereikt in TivoliVredenburg in Utrecht. In totaal namen 16 winnaars een Award in ontvangst. De prijzen zijn gevallen in categorieën als ‘Chef van het Jaar’, ‘Jonge Topchef van het Jaar' en ‘Ontdekking van het Jaar’.

Gault&Millau
Gault&Millau brengt elk jaar, per land, een compleet vernieuwde gids met waardeoordelen uit over de ‘beste’ restaurants. Dit doen zij niet met sterren, maar met punten. Ook worden restaurants bekroond met koksmutsen. Hoe meer, hoe beter.

Wij feliciteren Brut172 met de award voor ‘Hoogste Nieuwkomer van het Jaar’!

Vermeldingen in de Gault&Millau gids

Naast de award voor Brut172, hebben nog meer aangesloten restaurants, nieuwe vermeldingen ontvangen.

Vigor
 heeft 15 punten en 3 koksmutsen behaald: "Wat zijn we enorm trots op deze erkenning en dat in ons eerste jaar in de gids. En bovenal, wat zijn we ontzettend trots op ons mooie team wat hiervoor dag in, dag uit, met alle bezieling en liefde voor ons vak, keihard werkt."

Daalder heeft twee koksmutsen mogen ontvangen. En met een score van maar liefst 14 punten zijn zij erg tevreden. Ook Rooftop Merckt heeft een vermelding in de Gault&Millau gids, als nieuwkomer, met 13.5 punten gekregen. Tenslotte heeft Ron Gastrobar At Home 13 punten mogen ontvangen.

Van harte aan alle restaurants met deze nieuwe mooie waardering! Natuurlijk feliciteren wij ook alle restaurants die al langer in deze mooie gids vermeld staan.

Zelf ervaren waarom deze restaurants in de prijzen zijn gevallen? Bestel heerlijke dinerboxen via www.thuisuiteten.nl.