Etentje thuis bezorgen

Een etentje thuis bezorgen zorgt voor een unieke en onvergetelijke beleving. Samen met de brigade bereidt de chef jouw gerechten. Aan ieder detail wordt gedacht. Op deze manier bieden wij ‘Easy Luxury’: het genot van luxe gastronomie, zonder moeite. Je zet thuis enkel nog de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’. De dinerboxen worden geleverd met duidelijke instructies. Voor welk culinaire restaurant kies jij?

Luxe en gemak
Een etentje thuis bezorgen zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Wij brengen de culinaire top van Nederland naar je toe waar en wanneer jij wilt. Als de gerechten bezorgd worden, is er alleen nog een kleine ‘finishing touch’ nodig. De chefs hebben de voorbereidingen al voor je gedaan. Dit gemak zorgt ervoor dat er genoeg tijd is om het thuis gezellig te maken en alle aandacht kan naar de gasten. Voor ons is goed eten één van de mooiste geneugten van het leven. Het is een bron van gezelligheid met familie, vrienden en collega’s. We vieren graag het leven met culinaire momenten. En willen dit gastronomische genot ook voor jou faciliteren.

Van shared dining tot een sterrendiner

Wij zijn er voor de Bourgondiër, de levensgenieter, de fijnproever en de perfectionist. Wij zijn er voor de levenskunstenaar die houdt van het beste ‘food, wine and service’. Wil je gerechten delen met vrienden of familie? Met shared dining hoef je niet te kiezen en je kunt veel meer smaken ontdekken. Ook ziet het er erg gezellig uit. Kleine gerechten op een grote tafel, waarbij we gerechtjes doorgeven. Het is bedoelt om te genieten van het eten én van elkaars gezelschap. Hou je meer uitgebreid en op sterrenniveau dineren? Kies dan voor één van onze aangesloten sterrenrestaurants. Op culinair gebied biedt thuisuiteten.nl je eindeloos veel mogelijkheden. Benieuwd? Bekijk dan ons aanbod.  

Een etentje thuis bezorgen?

Een (sterren)diner aan huis maakt het mogelijk om in thuissferen te genieten van prachtige en smaakvolle gerechten. Locaties die normaalgesproken ver weg lijken, brengt thuisuiteten.nl graag naar jouw woonkamer. Op een laagdrempelige manier ontdek je de verschillende keukens van geweldige restaurants vanuit heel Nederland.

Wil jij een etentje thuis bezorgen? Bekijk dan ons aanbod van de aangesloten toprestaurants. Nodig jij je vrienden of familie uit voor een etentje thuis? Bezorgen doen wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Vier ieder moment en… geniet!