Geef een culinair cadeau deze feestdagen! Thuis uit Eten biedt de mogelijkheid om jouw (zaken)relaties dit jaar uniek kerstpakket thuis of op het werk te bezorgen.  Samen met onze aangesloten restaurants en (sterren)chefs zijn er geweldige kerstpakketten samengesteld. Het is daarnaast ook mogelijk om een eigen kerstpakket op maat samen te stellen. De kerstpakketten van Thuis uit Eten zorgen voor een gastronomische verrassing én een culinaire beleving tijdens de feestdagen.

De historie van het kerstpakket

Vanaf de 19e eeuw bestaat het fenomeen ‘kerstpakket’ al, begonnen bij de boeren, om de hardwerkende knechten te belonen. De boeren gaven hen tijdens Kerstmis een mand vol lekkernijen. In de loop van de tijd namen werkgevers dit mooie gebaar over en kreeg het personeel een heerlijke traktatie om te delen met de familie. Thuis uit Eten volgt graag in deze traditie, jij ook?

Een kerstpakket van Thuis uit Eten is een culinaire verrassing

Thuis uit Eten levert bijzondere kerstpakketten aan de zakelijke markt

Speciaal voor de zakelijke markt hebben we enkele culinaire kerstpakketten samengesteld, die variëren van €25,- tot €130,-. Er is ook de mogelijkheid om een eigen culinaire verrassing samen te stellen. Ons team denkt graag mee over een passend kerstpakket voor jouw bedrijf.

Onze culinaire kerstboxen kunnen thuis óf op het werk bezorgd worden. Thuis uit Eten ontzorgt u daarbij volledig; wij nemen de logistiek op ons en verrassen ontvangers met een stijlvolle bezorging. Zo wordt het feestdagen- en cadeaugevoel nog eens extra benadrukt.

Een gastronomisch kerstpakket van Marché ’t Amsterdammertje

Met de inhoud van een kerstpakket van restaurant Marché ’t Amsterdammertje verras jij jouw collega of relatie met heerlijke culinaire producten om de Kerstmis extra smakelijk te maken.

Een verassend kerstpakket van Bergpaviljoen

Ook Bistronomique Bergpaviljoen heeft een aantal aantrekkelijke kerstpakketten samengesteld. Bergpaviljoen biedt onder andere een ‘Cava Bergpaviljoenbox’ voor twee personen voor € 35,-. Met daarin een heerlijke Cava brut nature, twee flûtes en gerookte amandelen. Met een kerstpakket van Bergpaviljoen geef je een duurzaam verpakt cadeau.

Ook de ‘Gins Compleet Cadeaubox’ van €100,- met een gin-proeverij bestaande uit drie flessen Gin van 250ml; Trotse Teunis, Hoopvolle Henk en Machtige Maas. Ook dit pakket is ingepakt in duurzaam materiaal.

Een kerstpakket op maat

Laat de ontvanger zelf kiezen met de Thuis uit Eten Giftcard.
Want over smaak valt niet te twisten! Geef jouw werknemers of (zaken)relaties daarom een culinaire giftcard cadeau. Met een giftcard van Thuis uit Eten geef je een ruime keuze aan culinaire kerstpakketten en menuboxen en maak je elke ontvanger gegarandeerd gelukkig. De giftcard kan uiteraard ook ingesloten worden in een ander kerstpakket.
 
Meer inspiratie opdoen? Kijk dan op www.thuisuiteten.nl

Benieuwd naar ons volledige aanbod aan kerstpakketten of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact op met het team van Thuis uit Eten Zakelijk.

Het team van Thuis uit Eten Zakelijk is bereikbaar per e-mail via zakelijk@thuisuiteten.nl  of telefonisch op 030 – 22 71 294.