Een diner aan huis: de mix van luxe en gemak

Een diner aan huis; een uitvinding in navolging van de afgelopen Corona tijd. Het werd een trend in de foodbranche, inmiddels is het een blijvende tendens. Thuis uit Eten was in de lente van 2020 één van de pioniers op het gebied van het ‘high-end’ diner aan huis.Stijlvolle service

Restauranthouders en andere ondernemers bleken veerkrachtig en vindingrijk. Want deze onzekere tijden betekenen natuurlijk niet dat we niet meer kunnen genieten van een smaakvol diner. Met luxe dinerboxen, kookinstructies en een stijlvolle service aan huis is het afgelopen jaar menig huiskamer omgetoverd tot een sfeervol huiskamerrestaurant. Heb jij al eens genoten van een Thuis uit Eten diner aan huis?

Gebruikmaken van een diner aan huis
Een (sterren)diner aan huis maakt het mogelijk om in thuissferen te genieten van prachtige en smaakvolle gerechten van een groot aantal Nederlandse toprestaurants. Locaties die normaalgesproken ver weg lijken, brengt Thuis uit Eten graag naar jouw woonkamer. Op een laagdrempelige manier ontdek je de verschillende keukens van geweldige restaurants vanuit heel Nederland.

Of is het een lokale restauranthouder die jouw voorkeur heeft? In een periode waarin een bezoek aan jouw favoriete restaurant niet zo vanzelfsprekend is, is het fijn om jouw lokale horecaondernemers te steunen en hun gerechten te proeven via een diner aan huis.

Een diner aan huis betekent luxe en gemak
Door duidelijke kookinstructies zijn de diners van Thuis uit Eten makkelijk te bereiden in jouw eigen thuiskeuken. De getalenteerde chef-koks bereiden het thuisdiner tot in de puntjes voor, zodat de karakteristieke smaken van het restaurant ook bij jou thuis op het bord terug te proeven zijn. Jij als ‘thuiskok’ hoeft enkel en alleen de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Zo geniet je gemakkelijk van een luxe diner aan huis met familie of vrienden.

Bestel jouw diner aan huis
Wil jij ook uit eten in je eigen huiskamer en een smaakvolle avond beleven in jouw eigen thuisrestaurant? Bekijk dan de aangesloten restaurants van Thuis uit Eten en kies jouw favoriet. Laat in stijl een diner aan huis bezorgen om de perfecte culinaire avond thuis te beleven. Wordt het een 4-gangen diner, een royale borrelbox of een tafel vol gastronomische gerechtjes met een ‘Shared Dining’ concept? Geniet van jouw diner aan huis!