Vers en gevarieerde maaltijden die je in een handomdraai op tafel zet. Geen recepten uitpluizen, geen snijwerk en geen koken of bakken. Je warmt ze eenvoudig op en kunt direct aanschuiven. De Daily’s bieden niet alleen de topkwaliteit die je van Thuis uit Eten gewend bent, maar zijn met € 15,- ook nog eens heel fijn geprijsd. Ze worden natuurlijk als vanouds in stijl bij je thuis of op het werk bezorgd door de bezorgers van Thuis uit Eten.

De voordelen van Thuis uit Eten Daily
De maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden. Geen recept uitpluizen, geen snijwerk, koken of bakken. Opwarmen is voldoende om daarna direct aan te schuiven.
De maaltijden zijn vers bereid met de kwaliteit zoals je die van Thuis uit Eten gewend bent. Zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen.
De gerechten zijn goed geportioneerd en met € 15,- per maaltijd fijn geprijsd.
De maaltijd zijn gekoeld tot 3 dagen houdbaar en kunnen eventueel ook ingevroren worden.

Voor elke dag van de week
Druk op je werk, een avondje sporten of gewoon geen zin om te koken? Met de Thuis uit Eten Daily’s van Thuis uit Eten zet je in een handomdraai een culinaire maaltijd van niveau op tafel. Vers en betaalbaar met de gastronomische kwaliteit zoals je die van Thuis uit Eten bent gewend. Met vlees of vis, maar ook vegetarisch.