Gemak en luxe van borrelen

Een borrelbox bestellen en laten bezorgen op het werk of thuis? Dat kan! Wij bezorgen de luxe borrelboxen van verschillende restaurants, door heel Nederland, in stijl. Samen borrelen met vrienden en familie is iets wat we graag doen. Vanaf het einde van de middag, met doorloop naar de avond, genieten van elkaars gezelschap en verschillende hapjes. Een alcoholische of non alcoholische versnapering kan hierbij niet ontbreken. Het is een uitgelezen moment om echt tijd voor elkaar vrij te maken en het leven te vieren.

Borrelbox bestellen?
Bij Thuis uit Eten zijn er verschillende borrelboxen te bestellen voor een gezellige avond. De borrelboxen zijn rijkelijk gevuld en zowel voor vis en/of vleesliefhebbers als voor vegetariërs geschikt. Elke borrelbox heeft een unieke culinaire smaakbeleving en is met zorg samengesteld. Van Griekse tot Aziatische borrelboxen. En van urban streetfood tot de Franse keuken. Je hoeft de deur niet meer uit, want aan alles is gedacht. Met een borrelbox is er altijd genoeg keuze voor iedereen.

Een gezellige vrijmibo

Zoals je wellicht weet, staat ‘vrijmibo’ voor de vrijdagmiddagborrel. Voor veel mensen het leukste moment van de week. Op vrijdagmiddag, meestal rond 16.00 uur, wordt er met collega’s geproost op de doelen die de afgelopen week zijn behaald. Ook is dit het moment om elkaar beter te leren kennen en om aan teambuilding te doen. Kun jij ook niet wachten tot de volgende vrijmibo? Dit is het perfecte moment om een borrelbox te laten bezorgen op de werkvloer.

Smakelijke borrelplank samenstellen

Een borrelplank maken is gemakkelijk en het ziet er voor de gasten leuk uit. Is de borrelbox in huis? Dan is het tijd voor de volgende stap; de hapjes een mooi plekje geven op de plank. Je kunt de hapjes in schaaltjes het beste eerst op de borrelplank zetten en vervolgens de losse lekkernijen er omheen leggen. Heb je alles klaar? Dan is de smakelijke borrelplank samengesteld en kun je samen met vrienden, familie of collega’s gaan genieten.

Verras collega's, familie of vrienden met een culinaire borrelbox en maak je klaar voor een gastronomische beleving bij je thuis of op kantoor.