Champagne bezorgen

Champagne is rond de feestdagen één van de meest favoriete dranken. Maar het is natuurlijk ook heerlijk om een goed glas champagne in te schenken op zaterdagavond tijdens een etentje met vrienden. Of om stil te staan bij een belangrijke mijlpaal. Het maakt een speciaal moment extra bijzonder wanneer je proost met een glas champagne. Champagne kopen en bezorgen? Thuisuiteten.nl bezorgd een ruim aanbod champagne, in stijl, bij jou thuis.

Méthode traditionnelle
Champagne is al eeuwen lang ontzettend populair en vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Het is een mousserende wijn die wordt geproduceerd in, hoe kan het ook anders, de streek: Champagne in Noordoost-Frankrijk. Witte champagne is het bekendst, maar ook roséchampagne krijgt steeds meer bekendheid. Wist je dat alleen mousserende wijnen uit deze regio, gemaakt volgens de méthode traditionnelle, de naam 'champagne' mogen dragen? Dit is wat champagne zo exclusief en bijzonder maakt.

Bij champagne wordt er geen onderscheid gemaakt op basis van wijngaarden of kastelen. Iedere champagne bestaat uit een mengsel van wijn uit vele, tientallen of zelfs honderden, wijngaarden van verschillende jaren. Zo kan een huis altijd dezelfde kwaliteit en smaak blijven leveren. Wil jij champagne kopen? Je kunt bij thuisuiteten.nl diverse soorten champagne bestellen. 

Van doux tot brut

De fles bubbels is vaak bedoelt voor een bijzondere gelegenheid, dus wil je er zeker van zijn dat je de perfecte fles uitkiest. De hoeveelheid suiker bepaalt de zoetheid en daarmee het type champagne. In Nederland worden bijna alleen brut en demi-sec verkocht. Een brut is een droge champagne en demi-sec is letterlijk vertaald ‘half-droog’. Naast brut en demi-sec champagne, is er ook ‘extra brut’ champagne. Het suikergehalte ligt een stuk lager. Daardoor is het de droogste smaak onder de champagnesoorten. Welke champagne zou jij laten bezorgen?

Champagne bestellen

Thuisuiteten.nl heeft veel ervaring met champagne bezorgen. Maak een keuze uit ons ruime assortiment champagnes zoals Moët & Chandon. Bestel bijvoorbeeld het Moët Ice pakket van Encore by Simonis. Of een fles Veuve Clicquot Brut van Brasserie van Dam. Tip: combineer de champagne met oesters. Champagne en oesters creëren samen een synergetisch effect dat de smaak van champagne verhoogt. Laat een heerlijke fles champagne bezorgen en nodig vrienden of familie uit, open een fles bubbels en geniet!

Champagne bezorgen wij, in stijl, door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).