Restaurant BREDA Amsterdam

  • Bezorgen donderdag t/m zondag tussen 15:30 - 18:30 uur. 
  • Bestellen kan tot 18:00 uur, een dag voor bezorging.
  • Bezorgen in Groot Randstad (Amsterdam en omgeving, Haarlem en omgeving, Rotterdam en omgeving, Utrecht en omgeving, Den Haag en omgeving, Amersfoort en omgeving), Het Gooi en Den Bosch.
  • Bezorgkosten €5,-
  • Minimaal bestelbedrag €40,-
  • De gerechten worden koud geleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
  • Je bestelling ophalen bij dit restaurant is niet mogelijk.

Menukaart

Valentijn menu's

Valentijns 5-gangen menu (2 personen)

Valentijns 5-gangen menu (2 personen)

Amuse

Voor: Gerookte paling met prei en aardappel

Tussen: Handgesneden steak tartaar met gerookte eidooier

Tussen: In zeewierboter gepocheerde kabeljauw met spitskool en dashi beurre blanc

Hoofd: Gepekelde lamsschouder met in lamsvet gekonfijte aardappelen en gebarbecuede sprouting broccoli.

Na: Rozemarijn karnemelk panna cotta, bloedsinaasappel en haver crumble

♥ Friandise: voor bij de koffie

Te leveren vanaf 12/02/2021
Te bestellen t/m 14/02/2021

110.00110.00

- 1 +

Valentijns 5-gangen vegetarisch menu (2 personen)

Valentijns 5-gangen vegetarisch menu (2 personen)

Amuse

♥ Voor:
Prei met aardappel

♥ Tussen: Tartaar van rode biet en koolrabi met mierikswortel en ingelegde rode biet

♥ Tussen: Wilde paddenstoelen met Hollandse kaas en lavas

♥ Hoofd: Misogeroosterde pompoen met gekruide zaden en cavolo nero

♥ Na: Rozemarijn karnemelk panna cotta, bloedsinaasappel en haver crumble

♥ Friandise: voor bij de koffie

Te leveren vanaf 12/02/2021
Te bestellen t/m 14/02/2021

110.00110.00

- 1 +

Valentijn Extra's

Brood met gekarameliseerde gistboter

Te leveren vanaf 12/02/2021
Te bestellen t/m 14/02/2021

3.503.50

- 1 +

Drie kazen van Fromagerie Kef

Te leveren vanaf 12/02/2021
Te bestellen t/m 14/02/2021

14.5014.50

- 1 +

4-gangen menu

4-gangen (1 persoon)
4-gangen (1 persoon)
4-gangen (1 persoon)

4-gangen (1 persoon)

Amuse Espelette cracker met Madame Jeanette emulsie

Gerookte paling met prei en aardappel 

In zeewierboter gepocheerde kabeljauw met spitskool en dashi beurre blanc 

Geglazuurde shortrib met gerookte aardappelpuree en cavolo nero

Rozemarijn karnemelk panna cotta, bloedsinaasappel en haver crumble

45.0045.00

- 1 +
4-gangen vegetarisch menu (1 persoon)
4-gangen vegetarisch menu (1 persoon)
4-gangen vegetarisch menu (1 persoon)
4-gangen vegetarisch menu (1 persoon)

4-gangen vegetarisch menu (1 persoon)

Amuse Espelette cracker met Madame Jeanette emulsie

Tartaar van rode biet en koolrabi met mierikswortel en ingelegde rode biet

Wilde champignons met Hollandse kaas en lavas

Geroosterde pompoen met gekruide zaden en cavolo nero

Rozemarijn karnemelk panna cotta, bloedsinaasappel en haver crumble

45.0045.00

- 1 +

Kookboek

Kookboek BREDA

30.0030.00

- 1 +