De Heeren van Ambacht

De Heeren van Ambacht - Hendrik-Ido-Ambacht

  • Bezorgen: maandag t/m zondag tussen 15:30 en 18:30 uur.
  • Bestellen tot uiterlijk 23:59 uur op ma t/m za voor de dag van bezorging. Bestellingen voor zondag dien je vrijdagavond voor 23:59 uur te plaatsen. 
  • Groot Randstad, Het Gooi, omgeving Amersfoort en Den Bosch.
  • De gerechten worden koud aangeleverd. Met de meegeleverde instructies heb je alles in huis om er een culinair en onvergetelijk moment van te maken!
  • Bezorgkosten €5,-. Je bestelling ophalen is voor dit restaurant is mogelijk op de van Henneartweg 3 in Alblasserdam.
  • Minimale bestelbedrag: €45,-

Menukaart

Wildzwijnham - Kalfshaas - Moelleux van chocolade en kraramel

Wildzwijnham - Kalfshaas - Moelleux van chocolade en kraramel

Voorgerecht
Wildzijnham op een salade van gebakken kastanjes, little gem, noten cress, microgroenten en een dressing van aceto balsamico

Hoofdgerecht
Kalfshaas tournedos met geroosterde bloemkool, pommes fondant, gepofte jonge trostomaatjes en een saus van witte port

Heeren dessert
Moelleux van chocolade en karamel, met macarons, vanillecrème. Atsina cress en stoofpeer

39.5039.50

- 1 +

Wildzwijnham - Roodbaars - Moelleux van chocolade en karamel

Wildzwijnham - Roodbaars - Moelleux van chocolade en karamel

Voorgerecht
Wildzijnham op een salade van gebakken kastanjes, little gem, noten cress, microgroenten en een dressing van aceto balsamico

Hoofdgerecht
Roodbaars met pesto-mousseline, romanesco, saus van Noorse garnalen met tobiko kaviaar en erwten cress

Heeren dessert
Moelleux van chocolade en karamel, met macarons, vanillecréme. Atsina cress en stoofpeer

39.5039.50

- 1 +

Gerookte zalm - Kalfshaas - Moelleux van chocoalde en karamel

Gerookte zalm - Kalfshaas - Moelleux van chocoalde en karamel

Voorgerecht 
Gerookte zalm begeleid door een zeewiersalade en afgemaakt met babyleaf sla, viooltjes en een saffraan vinaigrette 

Hoofdgerecht
Kalfshaas tournedos met geroosterde bloemkool, pommes fondant, gepofte jonge trostomaatjes en een saus van witte port 

Heeren dessert
Moelleux van chocolade en karamel, met macarons, vanillecréme. Atsina cress en stoofpeer

39.5039.50

- 1 +

Gerookte zalm - Roodbaars - Moelleux van chocolade en karamel

Gerookte zalm - Roodbaars - Moelleux van chocolade en karamel

Voorgerecht 
Gerookte zalm begeleid door een zeewiersalade en afgemaakt met babyleaf sla, viooltjes en een saffraan vinaigrette 

Hoofdgerecht
Roodbaars met pesto-mousseline, romanesco, saus van Noorse garnalen met tobiko kaviaar en erwten cress

Heeren dessert
Moelleux van chocolade en karamel, met macarons van vanillecréme. Atsina cress en stoofpeer

 

39.5039.50

- 1 +

Vegetarisch menu

Vegetarisch menu

Voorgerecht
Vegetarische linzensalade gegrilde artisjok, geroosterde paprika en balsamico dressing 

Hoofdgerecht
Taartje van butternut pompoen met vegetarische biefstuk, saus van bospaddenstoelen en gebakken mini paksoi

Heeren dessert
Moelleux van chocolade en karamel, met macarons, vanillecréme. Atsina cress en stoofpeer

 

36.5036.50

- 1 +

Extra seizoenskeuze

Hertenbiefstuk - hoofdgerecht

Hertenbiefstuk met een donut van gebakken Granny Smith en vossenbessen, puree van knolselderij, gratin van aardappel en een saus van bokbier. 

De extra seizoenskeuze een alternatief hoofdgerecht tegen een meerprijs van €7,50.
Toe te passen bij alle 4 de menu’s, het vervangt dan het andere hoofdgerecht in het menu.

Graag in het opmerkingsveld vermelden voor welk menu de extra seizoenskeuze van toepassing is. 

 

7.507.50

- 1 +

Losse items

Kreeften bisque met Hollandse garnalen, boerencroutons en saffraan rouille

9.759.75

- 1 +

Authentiek gebonden uiensoep met een gegratineerde crouton met gruyère kaas

5.755.75

- 1 +

Tafelbrood

Tafelbrood van pane fiesta, olijfolie, zeezout en tapanade van zwarte olijven 

4.504.50

- 1 +

Wijnen per fles

Wit - Domaine La Prade Chardonnay Fut de Chene

24.0024.00

- 1 +

Wit - De Martino Estate

Sauvignon  – Valle de Casablanca - Chili

17.5017.50

- 1 +

Rosé - Domaine Montrose , Vin de Pays d’Oc

Syrah / Grenache - Languedoc – Zuid Frankrijk

18.0018.00

- 1 +

Rood - De Martino Estate

Cabernet Sauvignon - Maipo Vally - Chili

17.5017.50

- 1 +

Rood - Klein Parys Estate, Syrah

Shiraz - Paarl – Zuid Afrika

21.7521.75

- 1 +

Prosecco - Cantine Soligo, Prosecco DOC Frizzante

21.7521.75

- 1 +