3-gangen menu

Uitgebreid dineren met meerdere gangen is iets wat we graag doen. Zo geniet je zo lang mogelijk van elkaars gezelschap. Organiseer je binnenkort een etentje? Met een 3-gangen menu van thuisuiteten.nl, haal je gemak en luxe in huis.

Uitgebreid dineren
We hechten er veel waarde aan om lang te tafelen met familie of vrienden. Want samen eten verbindt. Wanneer je een etentje organiseert, wil je je gasten natuurlijk iets bijzonders serveren. Als je zelf niet uren in de keuken hoeft te staan, is dit een bijkomend voordeel. Hierdoor heb je meer tijd en aandacht voor je gasten. Met de dinerboxen van thuisuiteten.nl kan dit! Wij brengen gemak en luxe bij je thuis, zodat jij in een handomdraai een prachtig 3-gangen menu op tafel serveert. Het enige wat je hoeft te doen is een 3-gangen menu uit te kiezen, welke past bij de gelegenheid en de tafel mooi te dekken.

Een 3-gangen diner waar en wanneer jij wilt

Bij deze IJsselsteinse hotspot bestel je een verrassend 3-gangen menu voor thuis, met vis of vlees, maar ook vegetarisch. Laat je verrassen door de culinaire streekgerechten van Rivers Marnemoende. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Het is mogelijk om dit aan te geven, zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Ook bij restaurant Bentinck kun je uitgebreid dineren. In het 3-gangen menu is de creativiteit van chef Kevin Mewe terug te proeven in de gerechten. Wil je de avond helemaal compleet maken? Bestel dan de eigen, in Nederland gemaakte wijn van Bentinck. Het 3-gangen menu van Bergpaviljoen Bistronomique & Bar is van hoog niveau, met als basis de Franse keuken. Kies je voor het 3-gangen menu met vlees, vis of vega?

Ontdek onze 3-gangen menu’s

Wil je thuis uitgebreid dineren met een 3-gangen menu? Wij bezorgen landelijk, in stijl, waar en wanneer je wilt. Locaties die normaal gesproken ver weg lijken, brengen wij graag naar je toe. Op een laagdrempelige manier ontdek je zo de verschillende keukens van geweldige restaurants vanuit heel Nederland. Ontdek onze gastronomische restaurants en maak je klaar voor een onvergetelijke avond op hoog niveau.